Hónapok óta erre várt Dárdai, végre megjött az ajándék





Nagyszerű éve van a Stuttgart, és immáron német válogatott hátvédjének, Maximilian Mittelstädtnek, aki most pótolta a „tartozását”.



Megosztás
Szerző: HC
Létrehozva: 2024.04.02.
Stuttgart Dárdai Pál Maximilian Mittelstädt sportfogadás bor

Maximilian Mittelstädt a Herthánál nevelkedett, és a kék-fehér mezes együttessel mutatkozott be a Bundesligában a 2015/16-os szezonban. A nagy tehetségnek kikiáltott védő azonban nem tudta megmutatni, hogy mire is képes igazán Berlinben, a tavalyi kiesés után 2023 nyarán a Stuttgarthoz igazolt.

Germany - Netherlands
Maximilian Mittelstädt már a német válogatottig jutott Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP

Ott azonban valósággal újjászületett, 25 német bajnokin játszott, ezalatt 2 gólt és 4 gólpasszt hozott össze balhátvéd létére. A Stuttgart idén szárnyal a Bundesligában, 57 pontjával a harmadik helyen áll a tabellán és jó esélye van arra, hogy jövőre ismét a Bajnokok Ligájában szerepeljen. Mittelstädt teljesítménye Julian Nagelsmann, német labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánynak is feltűnt, aki meghívta a csapatba, és mind Franciaország, mind Hollandia ellen játszatta, utóbbi ellen gólt is szerzett.

Mittelstädtet még anno Dárdai Pál fedezte fel a Herthánál, aki a kezdetben még az utánpótlásban foglalkozott vele, neki köszönhetően jutott el a profik közé, a magyar szakember rendkívül csalódott volt, amikor tavaly nyáron mindössze 500 ezer euróért (195 millió forint) passzolta el a klub a Stuttgartnak. Azonban egy hónappal ezelőtt, amikor róla kérdezték, volt egy kritikája a védő felé.

Amikor elment, még vörösbort sem kaptam tőle. Szóval Maxi, ha ezt hallod: gondolj a régi edzői stábodra 

– nyilatkozta anno Dárdai. A hír pedig eljutott a német válogatott futballistáig, aki a BZ-Berlin cikke szerint rendezte a „tartozását”. 

Köszönöm Maxi, nagyon ízlett a bor, amit tőled kaptam

 – jelentette ki a 48 éves szakember a múlt héten.

A fővárosi együttes a múlt héten szombaton 3-3-as döntetlent játszott a Nürnberggel, ezzel továbbra is a tabella kilencedik helyét foglalja el a Bundesliga 2-ben, 27 forduló után. Ezen a héten április 5-én, pénteken a közvetlen előttük álló Paderborn vár Dárdaiékra (18:30, Arena4).

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 





 





Ezeket olvastad már?
Bemutatjuk Marco Rossi csapatát, három érdekesség Gulácsi Péterről

Bemutatjuk Marco Rossi csapatát, három érdekesség Gulácsi Péterről

Újabb legenda távozott, meghalt a 30-szoros válogatott focista – videó

Újabb legenda távozott, meghalt a 30-szoros válogatott focista – videó

Szörnyű jóslat, gyorsan kirúgják Szoboszlai Dominik új edzőjét

Szörnyű jóslat, gyorsan kirúgják Szoboszlai Dominik új edzőjét

Csodát tett tündéri kisfia Milák Kristóf nagy riválisával

Csodát tett tündéri kisfia Milák Kristóf nagy riválisával

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás