Romániából érkezett nagyképű üzenet a Fradinak





Minden bizonnyal a román élvonalat az FCSB (korábban Steaua Bukarest) nyeri meg, ezzel bejut majd a Bajnokok Ligája selejtezőkörébe. A klub háza táján nagy lenne az öröm, ha a Ferencvárossal sorsolnák őket össze.



Megosztás
Szerző: HC
Létrehozva: 2024.04.12.
Módosítva: 2024.04.12.
Fradi Bajnokok Ligája FCSB sportfogadás sorsolás

Harmadik összecsapását is megnyerte a román élvonal rájátszásában az FCSB (korábban Steaua Bukarest), ezzel már 10 ponttal vezet a CFR Cluj és a Craiova előtt. A bajnokságból már csak hét forduló van hátra, így minden bizonnyal 2015 után újra felér a csúcsra az együttes.

Universitatea Cluj v FCSB - Romanian Superliga
Az FCSB-nél reménykednek abban, hogy a Fradival sorsolják össze a Bajnokok Ligája selejtezőjében – Fotó: NurPhoto via AFP

A Portót és a Benficát is megjáró, korábbi 22-szeres román válogatott középpályás, Basarab Panduru televíziós szakértőként már a Bajnokok Ligája nyári selejtezőiről beszélt. A klubnak nincsenek jó koefficiens pontjai (mindössze 10 500), ezért már az első körökben rendkívül kemény ellenfelekkel kerülhet össze. Pandaru azonban kissé nagyképűen elmondta, hogy a Ferencvárosnak mindenképpen örülne.

Nagyon sok szerencsére van szükség. Az kell, hogy adjanak a sorsoláson például egy Ferencvárost vagy Young Boyst. A BL-selejtezős menetelés a szerencsén múlik. Hiszen ha például a Galatasaray ellen kell játszanod, akkor lehetetlen a továbbjutás. Akkor erről már nem is beszélhetünk

– mondta Basarab Panduru az Orangesportnak, amit a Csakfoci szemlézett. A Fradi a nagyszerű tavaszi szezonjának köszönhetően visszavette a vezetést az NB I-ben a Pakstól, és a legutóbbi Diósgyőr elleni, 2-1-es sikerével 11 pontra elhúzott a közvetlen üldözőjétől, így vélhetően behúzza majd a bajnoki címet, ami szintén BL-selejtezőt ér majd.

A zöld-fehér mezes együttesnek 35 000-s koefficiense lesz a következő szezonban, köszönhetően az elmúlt évek jó nemzetközi szereplésének. Amíg az FCSB tavaly a Konferenicialiga selejtezőjének harmadik fordulójában kiesett a dán Nordsjaelland ellen, addig a Fradi bejutott a csoportkörbe, ahol a második helyen végzett, ezzel bejutott az egyenes kieséses szakaszba. Ott azonban végül az Olympiakosz két 1-0-s győzelemmel megállította.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.





 





Ezeket olvastad már?
Ébredés után, az ágyából posztolt angyali szelfit a világ legszexibb sportolónője

Ébredés után, az ágyából posztolt angyali szelfit a világ legszexibb sportolónője

Hajdú B. István elmondta, így juthat BL-be a Fradi

Hajdú B. István elmondta, így juthat BL-be a Fradi

Szoboszlai üvöltött: "Szálljatok le rólam!" – Kitálalt a Liverpool magyar válogatott sztárja

Szoboszlai üvöltött: "Szálljatok le rólam!" – Kitálalt a Liverpool magyar válogatott sztárja

„Még több kell” – Kitálalt a Fradi edzője Lisztes Krisztiánról

„Még több kell” – Kitálalt a Fradi edzője Lisztes Krisztiánról

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás