„Meg lehet mutatni” – Dühös fradisták üzentek a magyar edzőnek





Óriási lépést tett a magyar bajnoki cím megszerzése felé a Ferencváros, amely 1-0-ra legyőzte közvetlen riválisát, a Paksot. A vendégek vezetőedzője, Bognár György több ízben is beszólt a Fradinak, aki ezzel alaposan magára haragította a címvédő szurkolóit.



Megosztás
Szerző: HC
Létrehozva: 2024.04.09.
Módosítva: 2024.04.09.
Ferencváros Paks Bognár György sportfogadás szurkolók

Sokáig úgy tűnt, hogy elsősorban Szappanos Péter nagyszerű bravúrjainak köszönhetően a Paks pontot szerez a Ferencváros otthonában, ám a 89. percben Adama Traoré gólja eldöntötte a rangadót. Ezzel a Fradinak már nyolc pontra nőtt az előnye a riválisával szemben az NB I-ben és egyre közelebb van az újabb címvédéshez. A Paks vezetőedzője, Bognár György azonban alaposan belerúgott ellenfelébe a lefújást követően.

Bognár György
Bognár György megjegyzéseit nem hagyták szó nélkül a Ferencváros szurkolói Fotó: Dömötör Csaba

Segítenie kellene a játékvezetőnek a Ferencvárost abban, hogy BL-csoportkörbe jusson, mert amikor idejön a Klaksvík, meg az Olympiakosz, a fetrengést ott már nem díjazzák, és ezt ma nagyon sérelmesnek találom a részünkről

– mondta az M4 Sport kamerái előtt Bognár, aki ezután cinikusan már a Fradi esetleges bajnoki címéhez is gratulált. „A mérkőzés előtt fel is mentettük a játékosokat, tudjuk, hogy a Ferencváros megnyeri a bajnokságot, amihez egyébként gratulálok”
– fogalmazott.

Ahogy az várható volt, a nyilatkozatának komoly visszhangja lett. A közösségi médiában a Fradi szurkolói azonnal visszaszóltak a szabadszájú edzőnek.

Bezzeg neki meg az éppen aktuális csapatának rengeteg nemzetközi tapasztalata van... Max edzőtábor; Majd meg lehet mutatni a nemzetközi porondon Bognár »úr«, aztán oda is lehet valami kifogást keresni majd…; Gyuri, én tisztelem és becsülöm, amit Pakson véghez viszel, de ha korrekt vagy, akkor elismered, hogy a Fradinak 60 percet emberelőnyben kellett volna játszani. És akkor nem 1-0 a vége, ezt mindenki tudja.

Hat fordulóval az NB I vége előtt a Paks 50 ponttal a második helyen áll a tabellán, emellett ott van a MOL Magyar Kupa elődöntőjében, ahol a Kisvárda vár rá. Eddigi legjobb szezonja a 2011-es esztendő volt, amikor 56 ponttal végül a második helyen zárta az idényt. Ezt múlhatja most felül Bognár.

Az Origo podcastműsora arról szól, mit ad a magyar focinak az, ha a Ferencváros lesz a bajnok.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.





 





Ezeket olvastad már?
Ébredés után, az ágyából posztolt angyali szelfit a világ legszexibb sportolónője

Ébredés után, az ágyából posztolt angyali szelfit a világ legszexibb sportolónője

Hajdú B. István elmondta, így juthat BL-be a Fradi

Hajdú B. István elmondta, így juthat BL-be a Fradi

Szoboszlai üvöltött: "Szálljatok le rólam!" – Kitálalt a Liverpool magyar válogatott sztárja

Szoboszlai üvöltött: "Szálljatok le rólam!" – Kitálalt a Liverpool magyar válogatott sztárja

„Még több kell” – Kitálalt a Fradi edzője Lisztes Krisztiánról

„Még több kell” – Kitálalt a Fradi edzője Lisztes Krisztiánról

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás