Meglepő fordulat, ezt kevesen várták a Fradi kegyvesztett sztárjától





Alekszandar Pesics március 10-e óta nem volt a Ferencváros keretében. A 31 éves támadó fegyelmi okok miatt kapott büntetést, azonban esze ágában sincs elhagynia az immáron 35-szörös bajnokcsapatot.



Megosztás
Szerző: HC
Létrehozva: 2024.04.23.
Alekszandar Pesics sportfogadás Ferencváros jövő balhé

Alekszandar Pesics március 10-én csereként beállva 12 percet játszott a Fehérvár ellen, azóta nem került be a Ferencváros keretébe. A klub fegyelmi vétség miatt határozatlan időre kitette a csapatból, állítólag Dibusz Dénessel veszett össze, ám ezt a szerb támadó cáfolta. Kevesen gondolták volna, de Pesics a Fradinál maradna.

20240228_DSC7954_KP
Alekszandar Pesics az utolsó gólját a Debrecen ellen szerezte még február végén Fotó: Kovacs Peter

Pedig nagyon nehéz helyzetben van, Varga Barnabás továbbra is nagyszerű formában játszik, emellett a klub a télen két olyan játékossal erősített, akik középcsatárként is hatékonyak, Kenan Kodro és Edgar Szevikjan érkezett. Hiába azonban a száműzetés, a 31 éves Pesics optimista és szeretne bizonyítani a zöld-fehér mezes együttesben.

„Számomra nagyon jó a Ferencváros. Jelenleg büntetés alatt vagyok, egyedül edzem, de nem a Dibusszal történt konfliktus miatt. Tagadtam, mivel ez egyáltalán nem igaz” – nyilatkozta a szerb sajtóban Alekszandar Pesics, amit az Origo szemlézett. 

Még két év van hátra a szerződésemből, nem tervezem elhagyni a klubot. Beilleszkedtem és a csapattársaimmal is megtalálom a hangot. Én és a családom élvezzük itt az életet, és nagyon jól érzem magam Budapesten.

Pesics tavaly nyáron a Crvena Zvezdától igazolt az Üllői útra, 29 tétmérkőzésen (1520 játékperc) 12 gólt és hat gólpasszt jegyzett. A Konferencialigában a Genk (1-1) és a Csukaricski (2-1) ellen is nagyon fontos gólt lőtt, sokszor viszont támadták a gyenge helyzetkihasználása és a labdatartása miatt.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.





 





Ezeket olvastad már?
„A Fradi Magyarországon egy vallás" – 125 éves lett az FTC

„A Fradi Magyarországon egy vallás" – 125 éves lett az FTC

Marco Rossi csapatának legnagyobb vesztese a lelátóról szurkol

Marco Rossi csapatának legnagyobb vesztese a lelátóról szurkol

Szoboszlai edzője mindenkit átvert? Mégis itt dolgozna Jürgen Klopp

Szoboszlai edzője mindenkit átvert? Mégis itt dolgozna Jürgen Klopp

Szavazz Te is! Ők lehetnek Pest vármegyében az év tesitanárai

Szavazz Te is! Ők lehetnek Pest vármegyében az év tesitanárai

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás