Nagy változások a Fradinál, óriási esélyt kapnak a mellőzött sztárigazolások





A Ferencváros fegyelmi vétség miatt kitette Alekszandar Pesicset a keretből. Ez megnyithatja az utat a két új támadó, Kenan Kodro és Edgar Szevikjan előtt, akik eddig kevés lehetőséget kaptak a klubnál.



Megosztás
Szerző: HC
Létrehozva: 2024.03.19.
Alekszandar Pesics Kenan Kodro Ferenváros Edgar Szevikjan sportfogadás

Kimaradt a múlt hétvégi, Puskás Akadémia elleni bajnoki mérkőzés keretéből a Ferencváros futballistája, Aleszandar Pesics. A klub sajtóosztálya később hivatalosan is megerősítette, hogy fegyelmi vétség miatt határozatlan időre valóban „parkolópályára” került a támadó.

PESIC, Aleksandar; ORTEGA, Francisco
Fegyelmi vétség miatt Alekszandar Pesics kikerült a Ferenváros keretéből (Fotó: Czeglédi Zsolt)

A csakfoci.hu információi szerint Pesicsnek nemrégiben Dibusz Dénes csapatkapitánnyal volt vitája, de korábban is adódtak vele problémák. A 31 éves futballista tavaly nyáron érkezett a klubhoz, 29 tétmérkőzésen eddig 12 gólja és hat gólpassza van, Varga Barnabás mögött ő számított a második számú csatárnak.

Pesics kiesése azonban nagy lehetőség lehet a két téli érkezőnek, Kenan Kodrónak és Edgar Szevikjannak. A bosnyák támadó, aki ősszel még a Fehérvárban szórta a gólokat, a Fradiban még nem igazán találja magát, az eddigi hét tétmérkőzésén többnyire csereként lépett pályára, és nem sok veszélyt okozott elöl. A 30 éves játékos érezhetően szenved attól, hogy a kezdőcsapat helyett a legtöbbször 20-20 perc jut neki, Pesics száműzésével viszont feljebb lépett az erősorrendben.

Szevikjan 1,1 millió euróért (414 millió forint) érkezett az orosz élvonalbeli Nyizsnyij Novgorodtól, a 22 éves futballistát pedig óriási tehetségnek tartják. A beilleszkedése azonban nem halad zökkenőmentesen, a bajnokságban csupán 28 perc jutott neki, a Magyar Kupában ugyan kezdő volt a Debrecen ellen, de Myenty Abena kiállítása után az ő helyére cseréltek középhátvédet. Az örmény válogatott támadó szintén profitálhat a Pesics-balhéból, és most megmutathatja, hogy miért akarta őt ennyire a magyar rekordbajnok.

Pesics reagált a vádakra

A szerb támadóhoz is hamar eljutottak a hírek, ezért az Informernek nyilatkozva igyekezett tisztázni magát. „Kijelentem, hogy nem volt konfliktus, és ez mind nonszensz. Szerdáig Belgrádban vagyok, három nap szabadságot kaptunk, aztán csütörtöktől újra az edzői stáb rendelkezésére állok majd. Nem minden igaz, amit a média állít. Volt egy kisebb vita a kapussal a labda miatt, de ilyen minden nap van minden klubban és minden öltözőben, ez teljesen normális. Ez az igazság, elegem van a pletykákból” – mondta Alekszandar Pesics.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás