Kisebb vagyont érő virágcsokor, elképesztő ajándékokkal lepte meg Taylor Swiftet a szerelme

Ismét tarolt az idei Grammy-díj-átadón Taylor Swift, aki két kategóriában kapta meg a rangos elismerést. Szerelme, az NFL-ben játszó Travis Kelce nem fogta vissza magát, és egy alapos összeget ráköltött az énekesnő megünneplésére.



Megosztás
Szerző: HC
Létrehozva: 2024.02.11.
Taylor Swift Grammy-gála Travis Kelce szerelem ajándék

Taylor Swift tarolt a hétfői Grammy-gálán, az énekesnő negyedszerre nyerte el az év albumának járó díjat. Ezzel pedig történelmet írt, korábban ez még senkinek sem sikerült. Ezúttal a Midnights című lemezét értékelték. Az amerikai énekesnő ugyanezen az estén megkapta a legjobb popalbum díját is, így már 14 Grammynél jár összességében. A szupersztár 2023 szeptemberében vállalta fel hivatalosan, hogy egy párt alkot az NFL-ben szereplő Kansas City Chiefsnél játszó Travis Kelcevel, aki nagyszerű ajándékokkal lepte meg barátnőjét.

66th Grammy awards - Show
Taylor Swift tarolt a Grammy-díj-átadón, Travis Kelce ezután ajándékkal bombázta (Fotó: AFP)

„Egyszerűen hihetetlen, újraírja a történelemkönyveket”méltatta szerelmét a díjátadó után Travis Kelce. A The US Sun arról számol be, hogy a 34 éves sportoló ezt követően egy 300 rózsából álló virágcsokrot adott párjának, amelyre több mint 600 ezer forintot áldozott (1965 dollár). Ám ez még csak a kezdet volt, Swift egy fülbevalót is kapott egy hozzá tartozó nyaklánccal. A luxusmárka ékszereiért 3,2 millió forintot fizetett az NFL-sztár, így Taylor közel 4 millió forint értékű ajándékokkal lett gazdagabb.

Travis a támogatását akarta kifejezni, és meg akarta ünnepelni Taylor eredményeit és fantasztikus évét azzal, hogy olyan ajándékokat kapott, amelyek igazi zenei dívaként határozzák meg

– mondta a párhoz közel álló forrás a The US Sunnak.

A Mirror korábban azt írta, hogy az énekesnő soha nem volt még ennyire szerelmes, és könnyen lehet, hogy a jövőben össze is házasodik majd a Kansas City Chiefs sportolójával.

 

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás