„Poklot akarok látni” – Sztankovics kőkemény üzenetet küldött a Fradi szurkolóinak

A Ferencváros jól játszott Athénban, de egy hajrában szerzett góllal az Olympiakosz 1-0-ra győzött Athénban a Konferencialiga párharc odavágóján. A lefújást követően Dejan Sztankovics értékelt.



Megosztás
Szerző: HC
Létrehozva: 2024.02.15.
Fradi Konferencialiga Olympiakosz Ferencváros

A Ferencváros alaposan ráijesztett az Olympiakoszra a Konferencialiga párharc odavágóján, és már a második percben Varga Barnabás fejesével vezetést szerzett a görög együttes ellen, de a gólt les miatt végül érvénytelenítették. Sokáig úgy tűnt, hogy a találkozó gól nélküli döntetlennel zárul, ám a hajrában Ajub el-Kábi találatával 1-0-ra győzni tudott az athéni sztárcsapat.

RAMÍREZ, Cristian
Nagyon küzdött a Ferencváros, de nem tudta kiharcolni a döntetlent az Olympiakosz ellen (Fotó: Illyés Tibor)

A lefújást követően a Fradi vezetőedzője, Dejan Sztankovics értékelte a látottakat. „Az első félidő elképesztő volt, nagyon szervezettek voltunk. Volt esélyünk a gólszerzésre, be is találtunk, de 6-7 centiméteren múlott a les. A második félidőben nagyon sok energiát veszítettünk, az utolsó 20 percre elvesztettük a szervezettséget. Az Olympiakosz minőségi, gyors játékosokat küldött a pályára. Mi mindent beleadtunk, büszke vagyok a játékosaimra és méltó módon képviseltük a Ferencvárost” – nyilatkozta az M4 Sportnak Dejan Sztankovics, aki ezután a Fradi szurkolók támogatását kérte a visszavágóra.

Továbbra is minden nyitott, most nálunk lesz a hazai pálya előnye több mint 20 ezer néző előtt, azt akarom, hogy ordítsanak, igazi poklot akarok látni. Amit akartunk, az 80 százalékban megvalósult, a végén jöttek a hibák, de ez normális, ilyenkor ez elő szokott fordulni. Készen fogunk állni a visszavágóra.

A visszavágót egy hét múlva, február 22-én, csütörtökön (21:00, M4 Sport) rendezik a Groupama Arénában. A Fradi a hétvégén nem játszik bajnokit, a Diósgyőr elleni találkozót elhalasztotta, az Olympiakoszra viszont rangadó vár, vasárnap a listavezető PAOK otthonába látogat.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás