Már idén kupát nyerne a Fradi fiatal csillaga





Két meccs, két gól. Ez alapján kijelenthető, hogy mindkét fél, Gruber Zsombor és az őt kölcsönvevő ZTE egyaránt elégedett lehet.



Megosztás
Szerző: Szabó Sándor
Létrehozva: 2024.02.27.
labdarúgás Magyar Kupa DVTK Gruber Zsombor zte

Idén februárban villámgyorsan megvásárolta a bajnoki címvédő Ferencváros focicsapata a Puskás Akadémiától Gruber Zsombort, majd azonnal kölcsön is adta a bajnoki idény végeztéig a ZTE-nek. A 19 éves futballista gyorsan beilleszkedett, mert bajnokin 1-1 gólt lőtt a Paksnak és a Kecskemétnek.

– Ami a klubcserémet illeti, gyorsan lezajlott, mert amikor a Fradi kivásárolt a Puskás Akadémiától, azonnal tudatta, megyek Zalaegerszegre – nyilatkozta Gruber Zsombor a Metropolnak. – Az elválás nehéz volt Felcsúttól, de hát ilyen a futballista élete, a fejlődés érdekében áldozatot kell hozni.

Fotó: Szabó Miklós

Az új közeggel tökéletesen elégedett, hiszen korábban, amikor még a Puskás Akadémiában futballozott, egy felcsúti meccsen testközelből látta, mennyire jó focira képes a ZTE. Jól érzi magát a városban, hangulatos lakást kapott, és azt is hamar tisztázta a zalaiak horvát támadótársával, Antonio Mancével, hogy miként működhetnek olajozottan együtt.

– Nem mindegy, ki és mikor indul be a másik átadására – emelte ki Gruber, aki szerint a kék-fehér együttes az idei élvonalban jól szerepel majd, mivel edződuója, Márton Gábor, Pisont István nagy hozzáértéssel végzi a munkáját. A ZTE ugyan jelenleg a 9. helyen tanyázik, de formáját tekintve vezet még feljebb is az útja. Kérdés, vajon a Mance–Gruber együttműködésből születik-e újabb gól a Magyar Kupa keddi 5. fordulójában Diósgyőrben? (17.30, M4 Sport)

Nehéz összecsapásnak ígérkezik

– mondta Gruber. – A Diósgyőr megnyugtató, 4-0-s különbségű bajnoki diadala figyelmeztető a bajnoki dobogóra törő Fehérvár ellen, igaz, nekünk sem ment rosszul a Kecskemét ellenében a 22. fordulóban, elvégre nyertünk 3-1-re. Új klubtársaimmal gyakran cserélek eszmét arról, hogy megismételhető-e a tavalyi végső Magyar Kupa-diadal, amikor a ZTE a Budafok ellen nyert 2-0-ra. Azon leszünk.

 





 





Ezeket olvastad már?
Lecsúszott a felső, megmutatta óriási melleit a szexi modell

Lecsúszott a felső, megmutatta óriási melleit a szexi modell

Bemutatjuk Marco Rossi csapatát, három érdekesség Gulácsi Péterről

Bemutatjuk Marco Rossi csapatát, három érdekesség Gulácsi Péterről

Újabb legenda távozott, meghalt a 30-szoros válogatott focista – videó

Újabb legenda távozott, meghalt a 30-szoros válogatott focista – videó

Szörnyű jóslat, gyorsan kirúgják Szoboszlai Dominik új edzőjét

Szörnyű jóslat, gyorsan kirúgják Szoboszlai Dominik új edzőjét

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás