Már hajnalban eljött a pokol Budapesten: ezt művelték a fradisták – Videó

Duplán pihentebb lesz az FTC az Olympiakosznál. Fradi-szurkolók ébresztették a görögöket a meccs éjjelén.



Megosztás
Szerző: LL
Létrehozva: 2024.02.22.
Fradi Konferencia-liga Dejan Sztankovics Olympiakosz tűzijáték

A pireuszi vereség (0-1) után, csütörtök este (21.00, tv: M4 Sport) pokoli hangulatban jutna tovább az FTC a görög Olympiakosz ellen a labdarúgó- konferencialiga nyolcaddöntőjébe. Az Üllői úti visszavágó előtt maga Dejan Sztankovics vezetőedző kérte a Fradi-szurkolókat, hogy a telt házas közönség hajszolja bele csapatát a fordításba. A drukkerek némelyike már a mérkőzést megelőző éjszaka tett a sikerért.

A Csukaricski elleni hazai meccs után idegenbeli rangadóra megy a Fradi
Fotó: Ladóczki Balázs/Origo

A Budapestre érkezett Olympiakosz szállásánál éjjel tűzijátékkal hangoskodtak.

„Csodálatos fővárosunk napfelkeltéjét minden turistának látnia kell. Ehhez a programhoz azonban érdemes időben felkelni. Jó reggelt Olympiakosz”

– olvasható a Green Monsters szurkolói csoport Facebook-oldalára feltöltött videónál az éjjel 3 órai akcióról.

Az idegenbeli meccs után Sztankovics pokoli támogatást kért a pesti visszavágóra:

– Továbbra is minden nyitott, most nálunk lesz a hazai pálya előnye több mint 20 ezer néző előtt, 

azt akarom, hogy ordítsanak, igazi poklot akarok látni!

– fogalmazott akkor a szerb szakember, majd ezt megerősítette a visszavágót megelőző napon is:

– Ez lesz a MECCS, csupa nagy betűvel, amiben a klub minden egyes alkalmazottjának szerepe lesz. A szurkolóktól azt várom, hogy az utolsó pillanatig támogassák a csapatot, higgyenek a fiúkban, higgyenek a győzelemben. Tudom, hogy ezt követően is lesznek még meccsek, de most ez a meccs, amelyen együtt kell harcolnunk – üzente Sztankovics.

Pozsonyban is sikerült

A Fradi legutóbb is túlfűtött hangulatú párharcban, 2022 nyarán a Slovan Bratislava tudott hátrányból megfordítani egy párharcot a nemzetközi porondon. Ráadásul akkor hazai vereség (1-2) után, Pozsonyban jutottak tovább a visszavágón 4-1-re győztes zöld-fehérek.

A hajnalban felriasztott görögökkel ellentétben a zöld-fehérek pihenten várhatják a rendkívül fontos mérkőzést. A Ferencváros elhalasztotta a Diósgyőr elleni bajnoki meccsét, így hétvégén nem lépett pályára. Ellenben a görög bajnokságban negyedik Olympiakosz lendületben maradt, az új vezetőedző, José Luis Mendilibar irányításával 4-1-re legyőzte az addigi éllovas PAOK Szalonikit.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás