Óriási összeget kaszálhat a Fradi, a szurkolók kedvencét adhatja el a klub





A szurkolók egyik kedvencét a tengerentúlra hívják, ebből komoly üzlet lehet.



Megosztás
Szerző: SK
Létrehozva: 2024.01.23.
Fradi csatársor szerződés pénz

Nem csak vásárol focistát, értékesíthet is játékost a téli átigazolási időszakban a Ferencváros. A gárda idén már leigazolta a középpályás Habib Maiga mellett az egyaránt támadót, Kenan Kodrót és Edgar Szevikjant. Távozhat ugyanakkor a csatársorból Marquinhos, aki iránt Mexikóból érdeklődnek. A gárda technikás brazil csatárát korábbi edzője vinné az UNAM Pumashoz, helyi lapok szerint a klub már ajánlatot is tett a Fradi-szurkolók egyik kedvencéért.

LB_20231215_fradi_0026
Fotó: Ladóczki Balázs

A ferencvárosi klub ügyeiben bennfentes ulloi129.hu szurkolói oldal szerint valóban érkezett megkeresés, de az a hír nem igaz, hogy konkrét ajánlatot is kaptak érte Mexikóból. Ha lesz üzlet, akkor a Fradi jócskán kaszálhat. Marquinhos szerződése ugyanis 2026 nyaráig él, a Transfermarkt szerint a piaci értéke jelenleg 3 millió euró (1,1 milliárd forint). Nem kizárt, hogy a zöld-fehérek még ennél is többet kérjenek alapemberükért. Marquinhos 2022 februárjában érkezett a klubhoz. Az idei szezonban 14 bajnokin 5 gólt szerzett, s a Konferencialiga főtábláján mind a hat csoportmeccsen a kezdőben kapott helyet. Jelenleg a Ferencvárossal a spanyolországi edzőtáborban készül a bajnokság februári folytatására, valamint az Olympiakosz elleni EKl-párharcra.

Egy másik távozó lehetne Samy Mmaee, a védőnek ugyanis nyáron jár le a szerződése. Ha nem hosszabbít, akkor most kaphat érte valamennyi pénzt a Fradi. A focista egyelőre kisebb sérüléssel bajlódik, az ő állapotáról is beszélt Hajnal Tamás sportigazgató.

Samy Mmaee és Varga Barnabás nem dolgozik együtt a csapattal, mert még a rehabilitációjukat végzik. Azonban nagyon reméljük, hogy hamarosan csatlakoznak a többiekhez és utolérik magukat, hogy minél előbb ismét a pályán láthassuk őket

– mondta a klub honlapjának Hajnal, utalva arra, hogy Mmaee mellett a tavalyi gólkirály Varga Barnabás is sérülés után kezdte el a könnyebb munkát.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás