Elképesztő dicséret, Szoboszlait máris Cristiano Ronaldóhoz hasonlítják





Csodálatos gólt szerzett Szoboszlai Dominik a West Ham United ellen. A Liverpool játékosának lövését Cristiano Ronaldóéhoz hasonlították.



Megosztás
Szerző: CHI
Létrehozva: 2023.12.22.
Szoboszlai Dominik Cristiano Ronaldo Liverpool FC

Cristiano Ronaldóhoz hasonlítják a Liverpool futballistáját, Szoboszlai Dominiket, aki a West Ham ellen távolról szerzett gólt az 5-1-re megnyert Carabao Kupa-meccsen. A magyar válogatott csapatkapitányának lövése után a labda két hátvéd és Alphonse Areola kapus mellett is elsuhant, és a bal alsó sarokba vágódott. Ahogy a Sky Sportson az ismétlést nézték, a Liverpool legendája, Jamie Carragher úgy vélte, Szoboszlai lövése Ronaldót idézte - idézte őt a Daily Star.

Szoboszlai szerdán még csillogott, ezúttal haloványabb volt
Fotó: AFP

"Látod a mozdulatot, szinte Cristiano Ronaldo-szerű, ahogy a labdát eltalálja" - elemezte Carragher Szoboszlai lövését.

A magyar játékos gólja nagy tetszést aratott, egy másik korábbi liverpooli játékos, Jamie Redknapp szerint "egy gyönyörűség, kegyetlen lövés" volt.

"A West Ham védelme jó pozícióban volt, de amint Szoboszlai elé került a labda, azonnal arra gondolt, hogy jobb lábbal lőjön. Egyedi lövés, modern, úgy találja el a labdát, hogy az nyílvesszőként suhan a sarokba, esélyt sem adva a kapusnak." - mondta Redknapp.

Szoboszlai az eddigi tétmeccseken négy gólt és három gólpasszt jegyzett, és széles körben a nyár egyik legjelentősebb szerződtetéseként emlegetik őt.
 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás