Szoboszlai új társra lelt, Gulácsiról végleg lemondhatnak





A magyar fociválogatott sztárjairól szóló sportcikkeket olvasták a héten a legtöbben a Metropolon.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.11.05.
Módosítva: 2023.11.05.
Szoboszlai Dominik Sallai Roland Gulácsi

Szoboszlai Dominik elárulta, ki segítette a beilleszkedését Liverpoolban. Új társra lelt az angol klubnál, a pályán és azon kívül is remekül megértik egymást. Az új haver a gárda angol válogatott védője, Trent Alexander Arnold.

Nagyon hasonlóan gondolkozunk a pályán és a pályán kívül is. Sokat lógunk együtt. Ha valakivel jól megérted magad a pályán, akkor valószínűleg ugyanez igaz a magánéletre is

– mondta a csapattársról Szoboszlai.

Szoboszlai (jobbra) és Alexander-Arnold: hamar egy hullámhosszra kerültek
Fotó: liverpoolfc.com

Duplán fájhat a Lipcse focicsapatának kupabúcsúja Gulácsi Péternek. A gárda magyar válogatott kapusa tavaly októberi sérülése után szeptemberben térhetett vissza a kapuba, igaz, edzője kijelentette, elsősorban a kupában számít rá. A búcsú nagy eséllyel azt jelenti, Gulácsinak erre a szezonra marad a kispad. A kapuban továbbra is Janis Blaswich véd, sőt nyáron érkezhet a jelenleg a Genkben szereplő Marteen Vandervoort is. Lehet, hogy a magyar játékosnak új csapat után kell néznie?

Gulácsi Péternek mostantól Bundesliga- vagy BL-meccsre kéne beverekednie magát a csapatba
Fotó: AFP

Sallai Roland sem kapott jó hírt a héten. A fociválogatott Freiburgban szereplő légiósa egy hete a Bácskatopolya elleni Európa-liga meccsen sérült meg. Azóta kiderült, hogy a csatár nem lehet ott a magyar válogatott két novemberi selejtezőjén sem Bulgária és Montenegró ellen.

Karácsony előtt nem jön vissza, négy-öt hétig biztosan lábadozni fog

mondta Sallairól Christian Streich, a német Freiburg vezetőedzője. 

Sallai Roland fontos meccseket kénytelen kihagyni

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás