Schumacher rejtett élete, újabb részletek derültek ki





Michael Schumacher nem fogta vissza magát, amikor bulizásról volt szó, erről korábbi csapattársa, Johnny Herbert mesélt. A brit pilóta azt is elárulta, mi volt a kedvenc mutatványa ilyenkor a hétszeres világbajnoknak.



Megosztás
Szerző: HC
Létrehozva: 2023.11.15.
Michael Schumacher Johnny Herbert Benetton éjszaka buli

Michael Schumacher a hét Forma–1-ben szerzett világbajnoki címével minden idők egyik legnagyobb versenyzője lett, a német pilóta pedig nagyon élvezte a pályán kívüli életet is. A közös bulikon nem fogta vissza magát, erről korábbi csapattársa, Johnny Herbert mesélt.

F1 SCHUMACHER IN COMA AFTER FRANCE SKI ACCIDENT - FAMILY
Michael Schumacherről nem akármilyen bulizós történetet mesélt Johnny Herberth Fotó: DPPI via AFP

A brit pilóta 1989 és 2000 között szerepelt az F1-ben, 160 nagydíjon indult, ebből hármat sikerült megnyernie. 1994-ben és 1995-ben egy csapatban szerepelt Schumacherrel a Benettonnál, Herbert pedig a Luckyblocknak mesélt arról, hogy milyen volt az éjszakai élet a német világsztárral.

Michael elég hamar berúgott, a partitrükkje pedig az volt, hogy odament valakihez, majd széttépte az ingét úgy, hogy mindenfelé gombok potyogtak. Tudtad, hogy mi következik. Akkoriban ezt könnyebb volt megtenni. Adelaide-ben (a szezonzáró futam után – a szerk.) eresztettük ki a gőzt

– mesélte Johnny Herberth, az interjút a RallyCafe szemlézte. Az már korábbról kiderült, hogy Schumacher volt, hogy targoncát kötött el, hűtőt borogatott, de asztalhajításban is segédkezett már. Manapság ilyen mutatványokat már nem lehet látni, Herbert szerint ez pedig a fejlődő technikának és a közösségi médiának köszönhető.

„Ami változott, az a közösségi média megjelenése. Az mindent megváltoztatott. Most már sehová sem mehetsz anélkül, hogy ne fotózzanak le. Manapság is szórakoznak a versenyzők, de ellenőrzöttebb körülmények között, zárt ajtók mögött kell megtenniük ezt.”

Tavaly a pilóták az évadzáró Abu-dzabi Nagydíj előtt tartottak egy nagy, közös vacsorát, Schumacher őrült produkcióit azonban senki nem próbálta meg leutánozni.

 





 





Ezeket olvastad már?
Rengeteg édesanya a pályán, csoda történt a Fradi meccse előtt

Rengeteg édesanya a pályán, csoda történt a Fradi meccse előtt

Kontinenst válthat a Fradi bajnoka, nem akárhonnan keresik

Kontinenst válthat a Fradi bajnoka, nem akárhonnan keresik

Szoboszlaival megint megtörtént Liverpoolban, így reagált a magyar focista

Szoboszlaival megint megtörtént Liverpoolban, így reagált a magyar focista

Bemutatjuk Marco Rossi csapatát, három érdekesség Orbán Williről

Bemutatjuk Marco Rossi csapatát, három érdekesség Orbán Williről

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás