Dárdait tisztázták a vád alól: tiszta vizet öntött a pohárba a főnöke





Kritikák kereszttüzébe került Dárdai Pál, amiért mindhárom fia a kezei alatt dolgozik a Hertha focicsapatában. A magyar edző főnöke most elárulta, mi folyt a kulisszák mögött.



Megosztás
Szerző: MM
Létrehozva: 2023.09.15.
Dárdai Pál Hertha Dárdai Palkó

Egyelőre a másodosztályban is gyászosan szerepel a Hertha labdarúgócsapata, de Benjamin Weber sportigazgató optimistán várja a szezon folytatását a német Bundesligából kiesett gárda totális átalakítása után. Főnöke szerint Dárdai Pál vezetőedző most, a kaotikus átigazolási időszak végeztével végre nyugodtan építheti az új csapatát. Benne három fiával, akik közül a középső, Dárdai Márton eddig is a berliniek oszlopos tagja volt; az európai sztárcsapatoktól körüludvarolt öccsét, a 17 éves Dárdai Bencét az ificsapatból vezényelte föl apjuk; míg a legidősebb fivért, Dárdai Palkót az NB I-es Fehérvártól vásárolták vissza. Utóbbi leigazolásával kapcsolatban Weber megvédte a magyar szakvezetőt.

Dárdai Pál új problémával szembesült a Hertha gólzáporos veresége során
Nem Dárdai Pálon múlt, hogy a Hertha visszaigazolta a legidősebb fiát, Palkót         Fotó: Instagram/herthabsc

Mint kiderült, a kritikákkal ellentétben nem Dárdai Pál erőltette elsőszülöttje szerződtetését.

 

Valójában Palkó már akkor a listánkon szerepelt, amikor még nem Pál volt az edző. 

Palkóval folyamatosan tartottuk a kapcsolatot, mióta itthagyott minket. Szépen fejlődött Magyarországon, válogatott játékos lett belőle. Berlinben és a klubunkban nőtt fel, mi pedig pontosan ilyen típusú futballistákat kerestünk: olyanokat, akik azonosulni tudnak a feladatunkkal, és tapasztalatot is hoznak magukkal. Leginkább ez befolyásolta a döntésünket 

– öntött tiszta vizet a pohárba Dárdai Pál főnöke.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás