Videón a Fradi utazása, kiderült, már a fedélzeten is zajlott a nagy munka





Csütörtökön Írországban játszik kupameccset a gárda.



Megosztás
Szerző: sk
Létrehozva: 2023.08.02.
Módosítva: 2023.08.02.
Ferencváros utazás Shamrock

A hazai 4-0-s siker után csütörtökön 21 órától az ír Shamrock otthonában (TV: M4 Sport) lép pályára a Ferencváros focicsapata az Európa-konferencialiga selejtezőjében. A gárda a megszokottnál korábban, már két nappal a meccs előtt elutazott a helyszínre.

Ramirez és Sigér a reptéren Fotó: Molnár Ádám

A repülőút közel három és fél órás volt. A stábtagok már a fedélzeten is dolgoztak – derült ki az Origo helyszíni tudósításából: a videóelemző már a vasárnapi, Fehérvár elleni hétvégi bajnoki meccsre készítette elő a néznivalót Máté Csaba edzőnek és segítőinek. Mint elmondta, a fehérváriak három felkészülési meccsét nézte meg, az Újpest elleni bajnokijuk azonban a fővárosiak kiállítása miatt nem a reális képet mutatta, így az nem volt használható. 

Az ír bajnokról korábban öt meccset nézett meg, és az ezekből kiválogatott jellemző szituációk – pontrúgások, kontrák stb. – alapján állította össze a »műsort« az edzőknek. A munka jól sikerült, a Fradi a Groupama Arénában nem véletlenül ütötte ki az ír bajnokot.

Így landolt a csapat Írországban:

Érdekesség, hogy a csapat ugyanabban a szállodában lakik, amelyben a tavalyi párharc során. Akkor nem okozott gondot a Shamrock a Fradinak, s úgy tűnik, idén sem fog.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás