„Igen, már látom” – Máté Csaba sejtelmes választ adott a Fradi kezdőjére





Megtartotta sajtótájékoztatóját a Hamrun Spartans elleni Európa Konferencia Liga mérkőzés előtt Máté Csaba, a Ferencváros vezetőedzője. A szakember már tudja, hogy ki fog kezdeni a sok jó formában lévő támadó közül.



Megosztás
Szerző: hc
Létrehozva: 2023.08.10.
Máté Csaba Hamrun Spartans Európa Konferencia Liga Fradi

Augusztus 10-én, csütörtök este a Ferencváros Máltán lép pályára az Európa Konferencia Liga harmadik selejtezőfordulójában, ellenfele a Hamrun Spartans lesz (19:30, tv: M4 Sport). Szerdán a klub sajtótájékoztatót tartott a helyszínen, amit az Origo a helyszínen követett végig. Máté Csaba, a Fradi vezetőedzője óvatosságra intett mindenkit a Hamrun kapcsán.

Dibusz Dénes nagy fölénnyel nyert közönségdíjat a Fradinál
A Hamrun Spartans ellen folytathatja jó formáját a Fradi az Európa Konferencia Ligában Fotó: Nemzeti Sport

„Felkészültünk rá, hogy keményen bele kell állni a párharcba, ha mi is keményen odatesszük magunkat, akkor nem jöhetünk ki rosszul a meccsből” – nyilatkozta Máté Csaba. „Biztos vagyok benne, hogy a hazai játékosok senkinek sem akarnak sérülést okozni, de tény, hogy fel kell vennünk a kesztyűt, és nekünk is megfelelő harcossággal kell belemennünk a találkozóba.”

A támadójátékkal nincs gondja a magyar rekordbajnoknak, Máté Csaba irányításával három meccsen 11 gólt sikerült berámolni. Varga Barnabás elkezdett formába lendülni, Lisztes Krisztián pedig góllal hálálta meg a bizalmat a Fehérvár elleni bajnokin, emellett Tokmac Nguen is visszatért a csapatba. Az Origo azon kérdésére, hogy hármójuk közül látja-e már, hogy ki fog kezdeni elől, Máté Csaba sejtelmes választ adott.

Igen, már látom

- fogta rövidre egy hamiskás mosoly kíséretében.

A Hamrun Spartans elleni találkozót a közel 17 ezer férőhelyes Nemzeti Stadionban rendezik majd. A máltai csapat a Dinamo Tbiliszit, a Fradi a Shamrock Rovers-t búcsúztatta az előző selejtezőkörben.

 









Top hírek







Hírlevél-feliratkozás