Rengeteg brazil vár Máltán a Fradira, Lipcsei szerint nem lehet gond





A klubikon úgy véli, a csapat kilábalt a gödörből.



Megosztás
Szerző: s
Létrehozva: 2023.08.09.
Módosítva: 2023.08.09.
Fradi Máté Csaba Lipcsei Málta

Pocsékul kezdődött a fociszezon a Fradi számára, a feröeri Klaksvík elleni BL-búcsú még sokáig fájni fog. Keseregni azonban nincs idő, a konferencialigában még meglehet a csoportkör. A Shamrock elbúcsúztatása után csütörtökön Máltán játszik a csapat a Hamrun Spartans ellen.

Varga Barnabás, Fradi
Fotó: fradi.hu

A korábbi klubikon, Lipcsei Péter szerint ma már a szebbik arcát mutatja a csapat, s most nem lehet gond.

Engem megnyugtat a Shamrock Rovers elleni kettős siker, úgy gondolom, a Hamrun aligha jelenthet túl nagy akadályt

véli az NB II-es Soroksárt irányító Lipcsei.

Lipcseinek különösen tetszik, hogy a Fradi edzője, Máté Csaba olykor egész sorokat cserél, friss erőket dob játékba meccs közben is. A tény, hogy Varga Barnabás helyett vasárnap centerben Lisztes Krisztián kezdett, és parádés gólt szerzett a Fehérvár FC-vel szembeni 5-3-as NB I-es meccsen, jelzés arra, hogy Máténak nem kell zavarba jönnie Máltán sem.

– Arra ügyelni kell, hogy öt brazil légióssal lép pályára az ellenfél, amint azt is számításba kell venni, hogy április vége óta a korábbi ötszörös olasz válogatott, Luciano Zauri az edzője. Biztosan olaszos stílusban játszanak majd – nyilatkozta Lipcsei. – Ami pedig a mi mesterünket, Máté Csabát illeti, nyugodt légkört, fegyelmet hozott az öltözőbe, ami a továbblépés egyik záloga.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás