Nem hiszed el, ez a világsztár fogadja a feröeri hősöket





Főtábla vár a Fradit is kiverő feröeri hősökre.



Megosztás
Szerző: s
Létrehozva: 2023.08.04.
Modern Talking Thomas Anders európai sorozat Feröer Ferencváros

A Ferencváros után a svéd bajnok BK Häckent is kiejtette a BL-selejtező második fordulójában a feröeri Klaksvík, és a harmadik körben a norvég Moldével találkozik. S az is eldőlt, hogy a csodacsapat idén biztosan valamelyik európai sorozat főtábláján focizik egészen decemberig.

Fotó: AFP

A Metropol elérte a klub magyar kapusedzőjét, a ZTE-vel 2002-ben bajnokságot nyerő Turi Gézát. Ő elárulta, hatalmas az öröm Feröeren, sőt az időzítés is pompás: a hősöket ugyanis Klaksvíkban a Modern Talking zenekar német legendája, Thomas Anders fogadta.

– Szerencsés véletlen, hazaérkezésünk estéjén kezdődik egy zenei fesztivál, meg is nézzük Thomas Anderst és a Europe zenekart is – újságolta Turi a KÍ története legnagyobb bravúrját követően, mivel a göteborgi estén a BL-től búcsúztatta a svédeket.

Na persze nem lesz többnapos a buli, a feröeri játékosok zömének pénteken munkába kell állnia.

A mostani sikerrel az is eldőlt, hogy a csapat decemberig biztosan valamelyik európai sorozat főtábláján játszik. Sőt, idén még 10 meccs vár rájuk a nemzetközi porondon. Kérdés, van-e ennyi szabadnapjuk a munkahelyen a focistáknak?

A játékosainknak jobbára a klubszponzoraik biztosítanak állást, máris végleges, hogy a csoportkörös szereplésre elengedik őket, sőt a támogatók utalják át a fizetésüket arra az időre, ameddig nemzetközi színtéren szerepelnek.

A feröeri klubvezetés 2022 végén a megszerzett pénzdíjakat felosztotta a KÍ-játékosok között, az idei bónusz magasabb lesz…

 

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás