Kínos múlt, Szoboszlai korábbi posztján röhögnek Angliában





Szoboszlai Dominik óriási tömegeket mozgat meg a Liverpoolba történő átigazolásával. Ez azonban most egy kissé rosszul sült el, egy korábbi bejegyzése után kapott hideget-meleget az angol fanoktól.



Megosztás
Szerző: hc
Létrehozva: 2023.07.04.
Szoboszlai Dominik RB Leipzig Liverpool FC Instagram szurkolók

Szoboszlai Dominik iránt megőrülnek Liverpoolban, amit mi sem bizonyít jobban, hogy a futballista követőtábora az Instagramon már meghaladta a 892 ezer főt is, vasárnap még „csak” a 650 ezres határt lépte át a közösségi médiája. A nagy népszerűség azonban vissza is tud ütni, egy korábbi bejegyzése miatt többen élcelődtek a 22 éves futballistán.

Jól áll a vörös Szoboszlai Dominiknek, de lipcsei vagy Liverpool-címer lesz rajta a következő szezontól?
Szoboszlai egy lipcsei bejegyzése miatt került „bajba” az angoloknál Fotó: AFP

Történt ugyanis, hogy a Bayern München 3-1-es legyőzése után (ahol Szoboszlai büntetőből betalált) a 32-szeres magyar válogatott futballista ezzel a szöveggel rakta ki a győzelmi posztot:

Bajnokok Ligája, hamarosan újra találkozunk

– utalva arra, hogy azzal a három ponttal az RB Leipzig kiharcolta a jövő évi BL-szereplést. Sokat azt hitték, hogy a Newcastle Unitedről is szólhat az utalás, végül azonban a Liverpool lett a bejutó. Az angol topklub azonban szeptembertől csak az Európa-ligában vitézkedik majd.

„Ez a szöveg nem sikerült túl jól” – írta az egyik topkomment. „Nem, nem fogsz. A Liverpool az Európa-ligában játszik”, „Nem fogsz a BL-ben pályára lépni. Töröld ezt a szöveget” – lepték el az ehhez hasonló beszólások és élcelődések Szoboszlai Instagramján.

Vélhetően ez azonban aligha érdekli a 22 éves középpályást, aki utcahosszal lett minden idők legdrágább magyar átigazolása a maga 70 millió eurós (26 milliárd forint) vételárával.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás