Szentkirályi Alexandra: Mindenkinek javaslom, menjen el az atlétikai vb-re!

Kevesebb, mint egy hónap és elrajtol Magyarország történetének eddigi legnagyobb sporteseménye, az atlétikai világbajnokság.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.07.22.
atlétikai vb Szentkirályi Alexandra világbajnokság

Magyarország történetének legnagyobb sporteseményét augusztus 19. és 27. között rendezik a Nemzeti Atlétikai Központban, valamint az utcai futó- és gyalogló versenyeknek otthont adó Hősök terén. Az atlétikai vb lázban tartja az országot, nem véletlen, hogy számos közéleti személyiség előre jelezte, biztosan a helyszínen fog szurkolni a hatalmas élményt ígérő eseményen. Szentkirályi Alexandra kormányszóvívó többek között elárulta, ő például minden nap ott lesz a stadionban.

Végig ott leszek az atlétikai vb-n, nem kérdés.

 Egész nyárban szerintem ez lesz a koronán a koronaékszer, legalábbis nekem egészen biztosan. Én már azt az elmúlt években megtapasztaltam, hogy nem kell ahhoz profi sportolónak lenni, nem kell ahhoz részletesen követni a sporteseményeket, a sportéletet, hogy valaki élvezhessen egy-egy ilyen nagy világeseményt. Egyszerűen a hangulata, az egész közeg, az élmény, az emberek, a szurkolás annyira magával tud mindenkit ragadni egy ilyen eseményen, hogy kár lenne kihagyni, úgyhogy én mindenkinek javaslom, hogy menjen el az atlétikai vb-re, mert olyat fog látni, amit tényleg sehol máshol a világon."

Elindult az Origo aloldala

Az Origón mostantól külön aloldalon egészen a világbajnokság végéig mindennap olvashatnak az eseménnyel kapcsolatos legfontosabb hírekről. A világbajnoksággal kapcsolatos fontos információk a kérdések-válaszok rovatban találhatóak meg. Itt az olvasók – többek között – választ kapnak arra, kik lehetnek a budapesti világbajnokság legnagyobb sztárjai, de azt is megtudhatják, hogy miként lehet megközelíteni a stadiont.

A mi hőseink rovatban megszólalnak azok a versenyzők, akik a magyarok közül kiemelkedően szerepelhetnek. Egykori magyar világsztár atléták is elmondják gondolataikat a budapesti világbajnoksággal kapcsolatosan.

Az oldal itt érhető el.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás