Hatalmas bejelentést tettek Tusványoson a budapesti atlétikai világbajnokságról





A Magyarországgal szomszédos országokban is földrajzi korlátozás (geoblocking) nélkül láthatják a kábeles előfizetők a közmédia M4 Sport csatornáján az év legfontosabb sporteseményét, az egy hónap múlva kezdődő budapesti atlétikai világbajnokságot – jelentette be szerdán az erdélyi Tusnádfürdőn a csatornaigazgató.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.07.19.
Módosítva: 2023.07.19.
Székely Dávid 2023-as budapesti atlétikai világbajnokság atlétikai világbajnok Tusványos bejelentés

Székely Dávid a 32. Bálványosi Szabadegyetem és Diáktábor Magyar sport magyarul – Külhoni sportközvetítések: akadályok és lehetőségek című pódiumbeszélgetésén rámutatott: a magyar kormány és a közmédia kitartó munkája fekszik abban, hogy egyre bővül a külhoni magyarok számára is közvetített sportesemények köre.

SZÉKELY Dávid László; TÓTH János; KÁDÁR Zoltán
Fotó: Veres Nándor

Ezek közül kiemelte, hogy a kábeles előfizetők 2032-ig a környező országokban nézhetik az M4 Sporton a magyarok olimpiai szereplését, jelen pillanatban a vizes világbajnokságot, valamint a jövőben Erdélyben és Felvidéken a nemzeti labdarúgó-válogatott összes mérkőzését, a 2024-es és 2028-as labdarúgó-Európa-bajnokságot. A csatornaigazgató kiemelte, hogy a világ minden pontján kódolatlanul elérhetőek a nemzeti bajnokságok és kupák közvetítései.

Elindult az Origo aloldala

Az Origón mostantól külön aloldalon egészen a világbajnokság végéig minden nap olvashatnak az eseménnyel kapcsolatos legfontosabb hírekről. A világbajnoksággal kapcsolatos fontos információk a kérdések-válaszok rovatban találhatóak meg. Itt az olvasó – többek között – választ kap arra, kik lehetnek a budapesti világbajnokság legnagyobb sztárjai, de azt is megtudhatják, hogy miként lehet megközelíteni a stadiont.

A mi hőseink rovatban megszólalnak azok a versenyzők, akik a magyarok közül kiemelkedően szerepelhetnek. Egykori magyar világsztár atléták is elmondják gondolataikat a budapesti világbajnoksággal kapcsolatosan.

Az oldal itt érhető el.

Jegyek kaphatók az atlétikai világbajnokságra a jegy.atletikaivilagbajnoksag.hu weboldalon. A délelőtti jegyek egységesen 3000 forintba kerülnek, míg az esti programokra a hétköznapi versenynapokon 6900, hétvégén 8900 forinttól indulnak a jegyárak. Összesen 9 esti és 5 délelőtti program lesz a világbajnokság alatt és 6, ingyenesen látogatható utcai versenyt rendeznek, amelyek rajtja és célja a Hősök terén lesz. A női maraton augusztus 26-án, a férfi maraton 27-én reggel 7-kor rajtol.

 





 





Ezeket olvastad már?
Messi nélkül minden jobb, Párizsban különös dologra készülnek

Messi nélkül minden jobb, Párizsban különös dologra készülnek

9000 forintos víz: elképesztő árakkal sokkol a Forma–1-es futam

9000 forintos víz: elképesztő árakkal sokkol a Forma–1-es futam

Sokak kedvence volt, te is licitálhatsz a Magyar Televízió ikonikus tárgyára

Sokak kedvence volt, te is licitálhatsz a Magyar Televízió ikonikus tárgyára

„Nem ez volt a terv” – Dárdait alaposan átejtették Berlinben

„Nem ez volt a terv” – Dárdait alaposan átejtették Berlinben

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás