„Remélem, a BL-főtábla lesz a végállomás” – kimondták a célt a Fradinál





Hajnal Tamás, a Ferencváros sportigazgatója a Bajnokok Ligája selejtezőinek nyitánya előtt nyilatkozott.



Megosztás
Szerző: sk
Létrehozva: 2023.07.11.
Módosítva: 2023.07.11.
Bajnokok Ligája főtábla hajnal tamás Fradi

Végre újra tétmeccs jön a magyar fociban. A Ferencváros labdarúgócsapata kedden este magyar idő szerint 20.45-kor (tv: M4 Sport) lép pályára a Bajnokok Ligája selejtezőjében a KÍ Klaksvik ellen. Ez lesz az első párharc, a vágyott célhoz, a BL főtáblájához, 4 ellenfelet kell búcsúztatni.

Sztanyiszlav Csercseszov a magyar bajnoki trófeával
A Ferencváros tavasszal sorozatban az ötödik bajnoki címét szerezte meg Fotó: Nemzeti Sport

A Fradi három éve, 2020-ban játszott utoljára a BL csoportkörében, idén pedig a nyolcaddöntőig jutott az Európa-ligában úgy, hogy ősszel megnyerte a csoportját. Az Origónak nyilatkozó Hajnal Tamás sportigazgató szerint idén képes lehet a gárda a legnagyobb bravúrra.

Amikor a Fradi pályára lép, mindig a legmagasabb célokat kell kitűzni magunk elé. Tudjuk, és a tavalyi év megmutatta, egy jó Európa-liga-szereplés mit jelent a klubnak. Mind a játékosoknak, mind a szakosztálynak. De akkor sem szabad elkeseredni, ha nem a BL, hanem az EL, vagy EKL csoportkörében kötünk ki. Lépésről lépésre kell haladni, s nagyon remélem, hogy a BL főtáblája lesz idén a végállomás – mondta a gárda korábbi válogatott játékosa, aki pontosan tudja, hogy már az első meccs sem lesz könnyű, nem szabad lebecsülni a feröeri ellenfelet.

Hajnal Tamás, Fradi.hu

Olyan csapat lesz kedden az ellenfelünk, amely ritmusból jön, hazai környezetben, műfüves pályán játszik. Nekünk az a feladatunk, hogy teljes erőbedobással, maximális odafigyeléssel fókuszáljunk erre a mérkőzésre. Manapság az európai fociban mindenkit tisztelni kell. A Klaksvík Feröer bajnoka, ezek nem véletlen dolgok. De két meccs alapján az a célunk, hogy mi jussunk tovább 

– mondta Hajnal.

A teljes interjút ide kattintva olvashatod el. 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás