„Ha bármire szükségem van, segít nekem” – világsztár mentorálja Szoboszlait Angliában





Szoboszlai Dominik július 11-én kezdi meg a felkészülést az FC Liverpoollal, előtte még házat keres. Utóbbiban a Manchester City világklasszis támadója, Erling Haaland segítségére is támaszkodhat.



Megosztás
Szerző: hc
Létrehozva: 2023.07.06.
Szoboszlai Dominik Manchester City Erling Haaland liverpool ház

Szoboszlai Dominik jelenleg Budapesten töltődik fel, azonban nem marad sokáig, július 10-én ismét Angliába repül, rá egy napra pedig megkezdi a felkészülést a Liverpoollal. A topklubbal Németországban és Szingapúrban edzőtáborozik majd, az új szezon kezdete előtt négy felkészülési találkozón játszhat majd. Az edzések előtt, 10-én azonban még a papírmunkákkal foglalkozik és házat keres, utóbbinál egy nem  mindennapi személy támogatására is számíthat.

Szoboszlai Dominiknak Erling Haaland segít Angliában Fotó: Nagy Zoltan

Szoboszlait új állomáshelyén régi jó barátja, a jelenleg a Manchester Citynél futballozó Erling Haaland segíti. A világklasszis norvég támadó még a Salzburgban játszott együtt a 22 éves középpályással, barátságuk pedig a mai napig megmaradt. 

Beszéltem vele telefonon miután ideigazoltam, mondta, ha bármire szükségem van, segít. Ő ajánlotta, hogy itt nézzek házakat, jelenleg Manchesterben lakik, viszont valószínűleg szintén át fog költözni egy nyugisabb környékre

– mesélte a keddi budapesti sajtótájékoztatóján Szoboszlai Dominik. A magyar válogatott csapatkapitánya azt is elmondta, hogy a City–Liverpool-meccsek idejére megszűnik köztük a barátság, ez azonban szerinte ilyenkor teljesen természetes.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás