Előjöttek a rossz emlékek a pólóslányoknál, hétfőn az életükért játszanak

Igazi mumus jön a fukuokai világbajnokság negyeddöntőjében.



Megosztás
Szerző: sk
Létrehozva: 2023.07.23.
Módosítva: 2023.07.23.
Spanyolország Fukuok pólóslány vízilabda

Három könnyebb csoportmeccs után hétfőn Spanyolország ellen a negyeddöntőben folytatja szereplését a női vízilabda-válogatott a Fukuokában zajló vizes világbajnokságon. Sajnos ki lehet mondani, hogy igazi mumus jön, az utóbbi időkben meggyűlt a bajunk a spanyolokkal.

Fotó: MTI

Bíró Attila szövetségi kapitány a Magyar Nemzet Fukuokában tartózkodó munkatársának elmondta, a korábbi meccsek semmilyen hatással nincsenek a hétfőire.

A mostani meccsre ezek semmilyen hatással nincsenek, az olimpián és a tavalyi Eb-n is más-más csapat szerepelt, a spanyolok viszont ugyanazzal a komplett kerettel álltak fel

– jegyezte meg a kapitány. – Én menet közben azért kísérleteztem a játékosokkal, sok fiatalt kipróbáltam. A két évvel ezelőtti olimpián tényleg jobbak voltak, az akkori magyar csapatot megverték, ez tény. Biztos vagyok benne, hogy most nem lesz olyan egyszerű dolguk ellenünk, mint az elmúlt években.

A spanyolok egyébként tavaly az Eb-negyeddöntőben 15-11-re, két éve pedig itt, Japánban, a tokiói olimpia elődöntőjében 8-6-ra győzték le Bíró Attila együttesét.

A találkozót 12.30-tól az M4 Sport közvetíti hétfőn.

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás