„Erről holnap elbeszélgetünk” – Csercseszov elárulta, mi hiányzott a Fradi játékából

Érthetően nem tűnt éppen boldognak a már bajnok FTC edzője az újabb kecskeméti zakó láttán. Sztanyiszlav Csercseszov nem árulta el, amit az öltözőbe tartogatott a játékosainak, de célzott rá, mi hiányzott a játékból.



Megosztás
Szerző: MM
Létrehozva: 2023.05.14.
Módosítva: 2023.05.14.
Fradi nb1 sztanyiszlav csercseszov kecskemét

Kurtán-furcsán nyilatkozott Sztanyiszlav Csercseszov az M4 Sport közvetítésében, miután a már bajnok Fradi (a hajrában emberhátrányban játszva) 2-0-s vereséget szenvedett a második Kecskemét vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 31. fordulójának szombat esti rangadóján. 

Csercseszov szerint csak pár százalék hibádzott a Fradi játékából
Csercseszov szerint csak pár százalék hibádzott a Fradi játékából (Fotó: MTI)

Csercseszov a tévéadásban nem akarta elárulni, inkább a játékosainak tartogatta a véleményét:

„Gratuláltam az ellenfélnek, arról pedig holnap fogok elbeszélgetni a fiúkkal, mi hiányzott a játékunkból” – mondta a szakvezető, akinek az értékelése ide kattintva tekinthető meg.

Később, a hivatalos sajótájékoztatón már bővebben kifejtette a véleményét a Fradi trénere.

„Nem alakítottunk ki megfelelő helyzeteket, hátrányból pedig mindig nehezebb játszani. A piros lap tovább nehezítette a játékunkat. A csapat emberhátrányban is szeretett volna fordítani, de ezúttal nem sikerült. Mi is ugyanúgy győzni akartunk. A bajnokság mérkőzései egymás után jönnek, ilyen a foci.”

Pár százalék hiányzott a játékunkból, de az élet megy tovább

idézte Csercseszovot a fradi.hu.

Így ünnepelték a kecskemétiek a második Fradi-verést:

Az előzetesen szinte biztos kiesőként kezelt, újoncként mégis bravúrosan szereplő KTE-nek a hátralévő két fordulóban egy pont is elég a dobogós helyezés és a nemzetközi kupaszereplés bebiztosításához. Az ünnepelt sikeredző, Szabó István csapata az idényben otthon mindkét alkalommal legyőzte az FTC-t, idegenben pedig döntetlent ért el ellene.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás