Nincs már titok, minden kiderült a Fradi edzőjéről





A rossz forma miatt sokan figyelték érdeklődve a fejleményeket.



Megosztás
Szerző: sk
Létrehozva: 2023.04.11.
Fradi sztanyiszlav csercseszov

Pocsék formában van a Ferencváros focicsapata. A gárda február 26 óta nem győzött, azóta öt bajnokin és két nemzetközi kupameccsen maradt nyeretlen az együttes. Sőt, a hét meccsből ötször kikapott, legutóbb Pakson 3-2-re. A csapat jelenleg még vezeti a tabellát 6 pontos előnnyel a Kecskemét előtt, Sztanyiszlav Csercseszov vezetőedző a szombati bajnoki után nem is tűnt túl idegesnek.

Csercseszov magabiztosan mutatja az irányt
Fotó: MTI

A rossz sorozat nem jelent nyomást, ilyen a foci, a megszerzett és az elvesztett pontokat is magunknak köszönhetjük

– mondta a meccs után az orosz mester, aki később hazájának is nyilatkozott.

Mint arról beszámoltunk, a szakember arról beszélt, a Ferencváros hosszabbítani szeretne vele, miközben a török Trabzonspor is ajánlatot szeretne neki tenni. Úgy tudjuk, az FTC valóban érvényesítette azt az opciót, mely további időszakra kapcsolja Csercseszovot a Fradi kispadjához.

– Tegnapelőtt a klub érvényesítette opcióját, így a szerződésem 2024-ig szól. Most mindent meg kell tegyünk azért, hogy sikeresen szerepeljünk a magyar bajnokságban, aztán a szezon végén asztalhoz ülünk majd a menedzsmenttel, hogy átbeszéljük az erősítéseket – idézi az ulloi129.hu internetes oldal az edzőt.

Nem élek vákuumban, olvasom az internet híreit. Így láttam, mi jelent meg a török sajtóban velem és a Trabzonsporral kapcsolatban. Az orosz sajtóban megjelenteket is olvastam, a cáfolatokkal együtt. Annyit mondhatok: senki nem keresett meg hivatalosan, személyesen, a gondolataim pedig kizárólag a Ferencváros körül forognak.

Csercseszov 2022 januárjában kezdte a munkát a Ferencvárosnál. Bajnok és kupagyőztes lett, majd sporttörténelmet írt azzal, hogy a gárda megnyerte csoportját az Európa-liga főtábláján. A sorozat márciusi nyolcaddöntőjében a Leverkusen 4-0-s összesítéssel jutott tovább a zöld-fehérek ellen.





 





Ezeket olvastad már?
Váratlan esemény történt, Schumacher óriási esélyt kapott

Váratlan esemény történt, Schumacher óriási esélyt kapott

Nagyot kockáztatott, de óriásit nyert Marco Rossi fontos embere

Nagyot kockáztatott, de óriásit nyert Marco Rossi fontos embere

Pucérra vetkőzve mutatta meg bájait Neymar kebelcsoda exe

Pucérra vetkőzve mutatta meg bájait Neymar kebelcsoda exe

Szuper hír Szoboszlai Dominiknak, üzent a fradisták kedvence

Szuper hír Szoboszlai Dominiknak, üzent a fradisták kedvence

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás