"Kötelességünk példát mutatni" - fákat ültettek a Fradi játékosai - Videó

Környezetvédelmi akció keretében faültetésen vett részt csütörtökön a Ferencváros négy labdarúgója - Botka Endre, Bogdán Ádám, Pászka Lóránd és Vécsei Bálint.



Megosztás
Szerző: CHI
Létrehozva: 2023.04.27.
Fradi Ferencváros faültetés

Az aktivitást az FTC szponzora, a Provident Pénzügyi Zrt. szervezte éves papírfelhasználásának ellensúlyozására. Szirmák Botond vezérigazgató, aki tagja az FTC elnökségének, köszöntőjében arról beszélt, hogy "sok vállalat sokat tesz az ökológiai lábnyomának csökkentése érdekében", és ők is ezért hozták létre a ProviGreen programot.

Faültetés, Fradi
Fotó: Fradi.hu

Kubatov Gábor, az FTC elnöke nem tudott jelen lenni az eseményen, de üzenetét felolvasták az aktivitásban részt vevőknek.

"Egy régi közmondás szerint, ha egy évre tervezel, akkor ültess rizst, ha húsz évre, akkor ültess fát, ha pedig a következő generációknak tervezel, tanítsd az embereket. Mi is így gondolkozunk a Ferencvárosnál, sosem rövid távra tervezünk."

Botka Endre, a Ferencváros labdarúgója elmondta, kötelességük példát mutatni a fiataloknak.

"Bízom benne, hogy társaimmal közösen segíteni tudjuk a jövő generációinak a környezetét felépíteni. Kötelességünk és egyben közös felelősségünk, hogy részt vegyünk az ilyen programokon és példát mutassunk a fiataloknak."

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás