„Szégyen, amit csinálsz” – Ronaldót számon kérték a földrengés miatt





Múlt héten mesternégyest szerzett az al-Naszrnél Cristiano Ronaldo, aki ezzel elérte karrierje 500. bajnoki gólját. A portugál egyre többet foglalkozik a szaúdi mindennapokkal, a rajongók viszont felhívják a figyelmét arra, hogy Lionel Messivel ellentétben nem foglalkozik a Törökországot és Szíriát érintő földrengéssel.



Megosztás
Szerző: ll
Létrehozva: 2023.02.14.
cristiano ronaldo labdarúgás lionel messi földrengés

Egyre jobban érzi magát Cristiano Ronaldo Szaúd-Arábiában, nemrég a fővárosban, Rijádban ünnepelte 38. születésnapját, napokkal később mesternégyest ért el a bajnokságban, ezzel többek között meglőtte 500. bajnoki gólját. A portugál legenda egyre nagyobb aktivitással posztol együtteséről, az al-Naszrről, legutóbb a női csapatot osztotta meg Instagram-oldalán, ahol gratulált a hölgyeknek az első bajnoki sikerükhöz. A nemes gesztus azonban így is sokaknál felháborodást okozott.

CRISTIANO RONALDO
Ronaldo világsztárok életét éli Szaúd-Arábiában Fotó: MTI/EPA

A rajongók zöme ugyanis azon van kiakadva, hogy a 38 éves támadó egyáltalán nem foglalkozik a Törökországban és Szíriában is tömegkatasztrófát okozó földrengéssel, még nem adományozott, sőt még egy támogató üzenetet sem osztott meg közösségi felületein. Rengetegen kértek tőle segítséget Törökországnak, voltak azonban, akik támadó kommenteket írtak: „Minden tiszteletemet elvesztetted” – írta az egyik hozzászóló.

Sokan Lionel Messivel kérik számon Ronaldót, a friss argentin világbajnok ugyanis 3,5 millió eurót adományozott az áldozatok megsegítésére, emellett pedig vasárnap az Instagram-oldalán felhívta az emberek figyelmét a humanitárius katasztrófára, és megosztott egy oldalt, ahová lehet adományozni. „Elsősegélyt vártunk tőletek, de csak Messi cselekedett. Az egyetlen dolog, ami tenni tudok, hogy nem követlek téged. Szégyen” – írta egy feldühödött török férfi. „Semmit nem posztoltál Törökországért. Ellenben Messi mindent megtesz” – érkezett egy visszafogottabb üzenet.

Ronaldo legközelebb február 17-én, csütörtökön lép pályára az al-Naszrben, klubja vezeti a szaúdi élvonal tabelláját.





 





Ezeket olvastad már?
Fontos hírt jelentett be a Liverpool, Szoboszlai is érintett – Fotó

Fontos hírt jelentett be a Liverpool, Szoboszlai is érintett – Fotó

Óriási üzlet lehet, külföldre vinnék a Fradi sztárjait

Óriási üzlet lehet, külföldre vinnék a Fradi sztárjait

Lecsúszott a felső, megmutatta óriási melleit a szexi modell

Lecsúszott a felső, megmutatta óriási melleit a szexi modell

Bemutatjuk Marco Rossi csapatát, három érdekesség Gulácsi Péterről

Bemutatjuk Marco Rossi csapatát, három érdekesség Gulácsi Péterről

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás