Ezért imádja Budapestet a Ferencváros klasszisa

Nincs olyan nap, hogy ne játszanának mérkőzést a jégkorong Erste Ligában.Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.01.18.
Justin Hodgman jégkorong

Négy fővárosi csapat szerepel a hazai jégkorong-bajnokságban, és közülük három, a Ferencváros, a MAC és az UTE az élmezőnyben foglal helyet. Habár a Vasas csak kilencedik helyen áll, a piros-kékek jegyezték a hét legszebb gólját.

Justin Hodgman (a koronggal) az NHL-t is megjárta (Fotó: fradi.hu)

Remekel a Fradi csatára

Óriási formát mutat az éllovas Ferencváros hokisa, Justin Hodgman. Az NHL-es és KHL-es múlttal rendelkező támadó a Fradi utóbbi négy meccsén három gólt ütött és négy gólpasszt adott. A kanadai csatár ezzel kiérdemelte a hét játékosa díjat. Hodgman elárulta, örül a teljesítményének, de sosem elégedett.

- A passzolás és a játékszervezés mindig is erős tulajdonságomnak számított - mondta Hodgman a liga honlapjának. - Megtalálni egy üresen álló társat, előkészíteni neki a helyzetet, ez tölt el a legnagyobb elégedettséggel. Örülök a teljesítménynek, de sosem vagyok elégedett. Mindig többel akarom győzelemhez segíteni a csapatomat.

Élvezi Magyarországot

Justin Hodgman nyáron érkezett Magyarországra, és remekül érzi magát nálunk.

- Meglepett a magyarok hozzáállása - fogalmazott Hodgman, aki korábban a világ legerősebb hokiligájában, az NHL-ben szereplő Arizonában is játszott. - Nem tudtam, hogy mire számítsak, de sok országban, ahol korábban megfordultam, hűvös emberekkel találkoztam. Élvezem, hogy itt mennyi nagyszerű és a társaságot kedvelő emberrel futottam már össze. A csapatban a kémia nagyon jó, minden nap élvezek edzésre menni és találkozni a srácokkal. Már barátokra is szert tettem Budapesten, amiért nagyon hálás vagyok.

A Vasas lőtte a hét gólját

A hét gólját ezúttal az Opten Vasas HC jégkorongozói hozták össze. A 8. helyen álló piros-kékek a DEAC ellen támadtak emberelőnyben, Szlama Dániel két remek csel után passzolt Németh Árpádhoz, aki látványos és hajszálpontos lövéssel fejezte be az akciót. Fájdalom, a remek gól ellenére a Vasas elbukta a meccset.

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás