A magyar válogatott futballista képtelen elhagyni a Fradit





A brazil származású magyar válogatott focista 38 évesen is minden fronton a zöld-fehéreket segíti.



Megosztás
Szerző: SK
Létrehozva: 2020.11.18.
búcsú

A 38 éves Leandro de Almeida volt a Fradi nagy sztárja a Bicske ellen 5-0-ra megnyert Magyar Kupameccsen. A gárdával négy bajnoki címet szerző játékos azok után tért vissza, hogy nyáron már végleg elbúcsúzott az NB I-es kerettől.

Búcsú aranyéremmel

Leandro de Almeida nyáron a Mezőkövesd elleni bajnokin aranyéremmel köszönt el a szurkolókkal. Akkor árulta el azt is, csak a felnőtt csapatot hagyja el, a klubot képtelen.

- Semmiképpen sem szerettem volna egyik napról a másikra leállni. Tudtam, nem bírtam volna labdarúgás nélkül. A szezon vége felé aztán eldőlt a Ferencvárosnál, hogy csapatot indít a harmadosztályban, Máté Csaba pedig rögtön szólt, maradjak. Nálam mindig a Fradi az első. Így legalább végig itt leszek a klubnál – mondta akkor Leo, aki főleg fiatalok mentoraként segít a pályán és azon kívül is a harmadosztályban.

Fotó: Nemzeti Sport

Csapatnyi hiányzó

A Ferencváros úgy utazott el a Bicske elleni meccsre, hogy a válogatott szereplések miatt 11 ember nem állhatott Szerhij Rebrov rendelkezésére. A találkozót semmiképpen sem szerették volna elhalasztani, ezzért az NB III-ból töltötték fel a keretet. A fiatalokkal együtt érkezett Leandro is, aki bár elbúcsúzott az együttestől, csereként mégis pályára lépett az 5-0-ra megnyert meccsen.

Hosszabb távra tervez

Leandro még az NB III-ban szerepel, de visszavonulása után sem szeretne végleg elszakadni a zöld-fehérektől. Elképzelhető, hogy akár edzőként is segíti a klubot, az azonban biztos, hogy tagja lesz a játékosmegfigyelő-hálózatnak. Kapcsolatai révén főleg a dél-amerikai piacon szerezhet értékes labdarúgókat a csapatnak





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás