Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás – burkolni is tanulhatsz!





7000 négyzetméteren a legfrissebb fürdőszobai design és innovációk kerülnek a figyelem középpontjába három napon keresztül.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.01.26.
Módosítva: 2024.01.26.
Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás program Programajanló

Három kiállítás egy belépőjeggyel a budapesti BOK Csarnokban:
– Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás – 2024. január 26–28.
– Burkolói Workshop – 2024. január 27.
– Bútor, Lámpa, Lakástextil Kiállítás – 2024. február 23–25.

Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás
Fotó: Facebook

Az Európa-szerte meghatározó burkolat-, csempe- és járólaptrendekre koncentrálhatunk, de fókuszban lesznek a szaniterek, zuhanykabinok, fürdőszobai bútorok és kiegészítők, radiátorok, valamint az otthoni wellness nélkülözhetetlen eszközei, a jakuzzik, szaunák és sószobák.
A 2024. január 26–28. között negyedik alkalommal nyíló nagyszabású rendezvény nem csupán a téma iránt érdeklődő lakosságot, hanem az építészeket, lakberendezőket, kivitelezőket és a szállodaiparban tevékenykedő szakembereket is megszólítja. A cél változatlan: közelebb hozni egymáshoz a gyártók képviselőit, a forgalmazókat a lakossági és közületi felhasználókkal, a tervezőkkel és a kivitelezőkkel. Nem csupán a személyes kapcsolatok megerősítésére, hanem párbeszédre, együtt gondolkodásra is lesz lehetősége a résztvevőknek. A kiállítás három napja tehát ennek megfelelő programsorozatot kínál minden érdeklődőnek.
Fenntarthatóság és energiatakarékosság a hívószavai az építészeknek, a szálloda- és a lakberendezőszakma képviselőinek szóló szakmai konferenciáknak, melyek a fürdőszobai és wellnessterek korszerűsítésére fókuszálnak.

Az ingyenes lakberendezési tanácsadás a kiállítás egyik legnépszerűbb programja. A tanácsadáson neves szakemberek segítenek berendezni, kialakítani fürdőszobánkat, hogy otthonunk legvonzóbb helyisége legyen. Ne felejtsünk el időpontot foglalni, hogy biztosan legyen helyünk!
Időpont: január 26–28.
Helyszín: BOK Csarnok (1146 Budapest, Dózsa György út 1.)





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás