Vár az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár!





Valódi vidéki kavalkáddal, izgalmas gyermekprogramokkal, zenés és táncos fellépőkkel, állatbemutatókkal szórakoztatják az érdeklődőket.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.10.20.
Módosítva: 2023.10.20.
OMÉK kiállítás vásár

Hazai kézműves termékekkel, feledhetetlen gasztroélményekkel és családbarát jegyárakkal is várja látogatókat az idei, 81. OMÉK 2023. október 20–22. között a Hungexpón.

Fotó: Facebook

Az eseményt kétévente rendezi meg az Agrármarketing Centrum az Agrárminisztérium égisze alatt, célja pedig nem más, mint egy színes, családi program keretében bemutatni a hazai agrárium és élelmiszergazdaság teljes spektrumát. Az OMÉK természetesen a szakmai látogatókat is éppúgy várja, mint a nagyközönséget, hiszen kitűnő alkalom arra, hogy az agrárgazdaság jeles képviselői kapcsolatot építsenek hazai és külföldi beszerzőkkel, illetve üzleti lehetőségeket találjanak.

Az OMÉK számos szakmai találkozónak, előadásnak és díjátadónak is otthont ad majd. Több száz négyzetméteren mutatkozik be az Agrármarketing Centrum exportfejlesztési projektje, a Hungarian Food Business Program. A mintegy 30-50 céget felvonultató közösségi standon lehetőség nyílik arra, hogy a környező országokból érkező, az Agrármarketing Centrum által felkutatott üzleti partnerekkel ismerkedjenek meg. A standon a kiállítók termékeiből látványkonyhát is üzemeltetnek majd.

További részletek itt olvashatók.





 





Ezeket olvastad már?
Ürgeszámlálás a mátyásföldi reptéren

Ürgeszámlálás a mátyásföldi reptéren

Szent György-napi sokadalom és vásár

Szent György-napi sokadalom és vásár

Családi játszó - ha inkább bent maradnátok

Családi játszó - ha inkább bent maradnátok

Ruhacsere - tudatos gardróbfrissítés

Ruhacsere - tudatos gardróbfrissítés

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás