RETRO RÁDIÓ

Planet Budapest – egyszerre több generációhoz szól

Az ingyenes rendezvény egyedülálló módon dolgozza fel a fenntarthatóság témáját különleges élmény- és látványvilággal.Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.09.27.
Módosítva: 2023.09.27.
környezetvédelem fenntarthatóság hungexpo

„Fenntarthatósági Expo és élményprogram az egész családnak.

Planet Budapest 2023
Fotó: Facebook

Földünk. Gyönyörű, élettel teli és nélkülözhetetlen. Ám bőkezűségével visszaéltünk. Felborítottuk törékeny egyensúlyát. Ezen változtatnunk kell! Saját cselekedeteink mellett tudományos kutatások, fejlesztések, innovációk, korszerű szabályozás és kézzelfogható megoldások visznek közelebb bennünket bolygónk megóvásához.

Értéket úgy is teremthetünk, hogy a társadalom, a gazdaság és a környezet egyensúlyban marad. Most gyermekeink és unokáink jövője a valódi tét.

A Planet Budapest Közép-Európa egyedülálló fenntarthatósági rendezvénye, amely a társadalom és a gazdaság széles rétegeit szólítja meg és hívja fel a figyelmet a fenntarthatósági fordulat fontosságára, valamint a klímaváltozás hatásaira.

A Planet Budapest 2023 nemzetközi szinten is kiemelkedő, a fenntarthatóság témáját újszerűen feldolgozó, a legújabb megoldásokat közérthetően bemutató rendezvény, amely szakmai, üzleti, közönség- és edukációs programokból áll. Az esemény egyszerre több generációhoz szól, hidat képezve köztük, és kortól függetlenül kínál gyakorlati, kézzelfogható megoldásokat a fenntarthatóság iránt érdeklődő, vagy azzal csak épp ismerkedő közönség számára.”

Időpont: szeptember 27. és október 1. között.
Helyszín: Budapest, Hungexpo

További részletek itt.

 

Ezeket olvastad már?
Kölyök Turbina - Virágtündérek

Kölyök Turbina - Virágtündérek

Játsszunk együtt! - Integrált családi vasárnap

Játsszunk együtt! - Integrált családi vasárnap

Hóvirágnéző séta a Soroksári Botanikus kertben!

Hóvirágnéző séta a Soroksári Botanikus kertben!

Ismerd meg a tavasz első gyűjthető gyógyfüveit!

Ismerd meg a tavasz első gyűjthető gyógyfüveit!

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás