Nyári örökbefogadó nap a Kőleves kertben





Találkozz gazdikeresőinkkel, és tudj meg mindent, amit örökbefogadás előtt mérlegelni érdemes!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.07.02.
Módosítva: 2023.07.02.
Mindenki fogadjon örökbe egy kiskutya Kőleves kert MFÖEK örökbefogadás

„Ha foglalkoztat a gondolat, hogy milyen is lenne egy négylábú taggal bővíteni családodat, vagy szeretnél ideiglenes befogadóként segíteni egy gazdátlan kutyán vagy cicán, vagy egyszerűen csak kíváncsi vagy rá, mi fán terem az örökbefogadás, gyere és találkozzunk július 2-án, vasárnap délután!

MFÖEK Nyári Örökbefogadó nap a Kőleves kertben
Fotó:  Facebook

Mivel készülünk nektek ebben a néhány órában?
– Gazdikeresőkkel – rendhagyó módon, a várható nagy meleg miatt mentvényeink előreláthatólag 16.00–18.00 között lesznek majd jelen az eseményen. Bár egészen biztos, hogy már a puszta létezésükkel mindannyiunkat levesznek majd a lábunkról, velük lesznek ideiglenes befogadóik is, akik minden felmerülő kérdésedre szívesen válaszolnak majd.
– Segítünk, mit érdemes átgondolnod örökbefogadás előtt – A kutyatartás komoly elköteleződés, amelyet ideális esetben sok tervezés előz meg. A 15.00-kor kezdődő kerekasztal-beszélgetésünkön azokat a témákat boncolgatjuk majd, amelyeket eddigi tapasztalataink szerint mindenképp érdemes őszintén mérlegelni, mielőtt négylábú társat választunk magunk mellé.
– Támogatói tárgyak – a Mindenki fogadjon örökbe egy kiskutyát (MFÖEK) alapítvány menő kiegészítőkkel és dizájnos apróságokkal is vár mindenkit, melyeknek megvásárlásával még több kiskutya és cica megmentéséhez lehet hozzájárulni. 

Időpont: július 2., 15.00–18.00
Helyszín: Kőleves
 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás