Szidónia-napi kertünnep – ingyenes családi program





A szervezők szeretettel várják a kicsiket és a nagyokat a Herrich-Kiss villába, hogy együtt ünnepeljék a természetet és Szidónia napját.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.11.13.
családi

Herrich Szidónia, Herrich Károly pestszentlőrinci földbirtokos lánya és Bókay Árpád neves orvos felesége, a Bókay-kert egykori tulajdonosa tiszteletére rendezik meg a kertünnepet.

Fotó: Facebook

Programok:

14.00–18.00 – Beporzók vándortanösvény.

Az interaktív vándoroltatható tudományos játszóház közel 30 oktató játékot tartalmaz, mely nagyszerű szórakozást nyújt kicsiknek és nagyoknak. Megálmodói és kivitelezői a budapesti Magyar Környezeti Nevelési Egyesület és a kolozsvári NECC (Nature Education Community Center) tagjai. A projekt a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával valósult meg. A tanösvény bemutatója a kapolcsi Művészetek Völgye Fesztivál keretében volt 2021 júliusában. Romániában a 12. Kolozsvári Magyar Napokon debütált. A játékos interaktív program keretében számos megközelítésben betekintést lehet nyerni a beporzás, illetve a növények és beporzóik rejtelmeibe. Ha érdekel a rovarok világa, gyere és tudj meg többet ezekről az apró, ám annál hasznosabb élőlényekről.

16.00–17.00 – Kacor Király meseelőadás Kovács Gábor muzsikus előadásában.

17.00–18.00 – „HU-HA” – HUlladékból HAngszert!

Hangszerbemutató és hangszerkészítő kézműves foglalkozás.

A programon való részvétel ingyenes, ám regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a [email protected] e-mail-címen, illetve a 1/290-1585-ös telefonszámon lehet.

Időpont: november 13.

Helyszín: 1181 Budapest, Margó Tivadar u. 116–118.





Top hírek

társasjáték

Májusi Rummikub Klub

Gyorsan elsajátítható stratégiai, logikai, kombinációs készséget fejlesztő, fenntartó játék, ami minden korosztálynak ajánlott.







Hírlevél-feliratkozás