Ökoindustria2021: Nézelődj a kiállított standok között egy kattintással





Az Ökoindustria2021 Közép-Kelet Európa egyik legjelentősebb zöldipari expója és szakmai konferenciáinak sorozata, olyan témákban, mint a zöld munkaerő, az egyszer használatos műanyagok vagy a hulladékelhagyás.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.04.28.
Ökoindustria2021 környezetipar

Az online térben egyik helyszínről a másikra “sétálni”, mindössze pár kattintás. A résztvevők egy platformon érhetik el a kiállítói standokat, építhetnek üzleti kapcsolatokat egymással, előadókkal, és nézhetnek stúdióminőségű előadásokat, amelyek a zöldiparral kapcsolatos aktualitásokról és ökoinnovációkról szólnak.

Kikre számítanak az idei rendezvényen? Minden hazai és nemzetközi cégre, szakemberre, befektetés iránt érdeklődő üzletemberre, civil és nonprofit szervezetre, pályakezdőre és karrierváltóra, aki a zöld iparban éli a jelenét, vagy itt tervezi a jövőjét. Az idei program fókuszában a körforgásos gazdaság, az e-mobilitás, a kármentesítés, a hulladékelhagyás elleni fellépés, a vízkezelés és az élővízvédelem, az ökoinnovációk, valamint a környezetbarát termékek állnak. Az eseményt április 28.-30. között tartják. Bővebben itt.





Top hírek

társasjáték

Májusi Rummikub Klub

Gyorsan elsajátítható stratégiai, logikai, kombinációs készséget fejlesztő, fenntartó játék, ami minden korosztálynak ajánlott.







Hírlevél-feliratkozás