RETRO RÁDIÓ

Itt az ideje, hogy színt valljon a Mérleg!





A Mérleg szíve csordultig van szeretettel, derűvel, na és főleg szerelemmel. Itt az ideje, hogy eldöntse, feltárja-e az érzéseit a hőn vágyott személy előtt.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.12.03.
horoszkóp

December 3.

 

Kos

III. 21.–IV. 20.

Szenvedélyes napok elé néz, ám ez a szenvedély most nem igazán a kedvező oldalát domborítja ki a személyiségének. Kedvesével folyamatos harcok dúlnak, szinte reménytelennek tűnik a béke. A végleges döntések előtt talán érdemes lenne szakemberhez fordulni, aki segíthet.

Bika

IV. 21.–V. 20.

Érdeklődő hangulatában van, szeretne több mindent megérteni az ön körül zajló dolgokból, eseményekből, ezért szinte vég nélkül kérdezősködik. Kissé az idegeire megy a környezetének, de ne törődjön velük. Kérdezni sosem szégyen.

Ikrek

V. 21.–VI. 21.

Készüljön fel a mai, végtelenített beszélgetésekre. Lesz közöttük sok értelmes, fontos és értelmetlen eszmefuttatás is, de a lényeg változatlan: fontos, hogy érdeklődő arcot mutasson, különben több embert is megbánthat.

Rák

VI. 22.–VII. 22.

Így vagy úgy, de mostanában meg van szabva a szabadsága. Mivel ehhez a játékhoz ön is hozzájárult, szedje össze magát és jöjjön ki a sarokból, ahová önszántából állt be. Hallassa a hangját, legyen a saját ura!

Oroszlán

VII. 23.–VIII. 23.

Vidám hangulatában van és ezt átragasztja a környezetére is. Jót tesz mindenkinek egy kis viccelődés, tegyen máskor is így. Végre megérti azt is, hogy mi okozta a konfliktust ön és a kedvese között pár hónapja, de ezt a történetet inkább engedje el.

Szűz

VIII. 24.–IX. 23.

Kecsegtető ajánlatokat fog kapni, ám a döntés ismét nehéz lesz, hiszen bármit is lép, annak következményei lesznek. Gondolja át alaposan a lehetőségeit, a sietség most nem használ. Pihenjen többet és figyeljen jobban oda az étkezésére.

Mérleg

IX. 24.–X. 23.

Csordultig tele van a szíve szeretettel, derűvel, na és főleg szerelemmel. Itt az ideje, hogy eldöntse, hogy feltárja-e az érzéseit a hőn vágyott személy előtt, vagy meghúzza magát és hallgat.

Skorpió

X. 24.–XI. 22.

Nehézkesen tudja meggyőzni magát arról, hogy ami a munkahelyén zajlik önnel szemben, az nem számít kizsákmányolásnak, éppen ezért nem tudja visszafogni a véleményáradatát, ami konfliktust okozhat ön és a vezetőség tagjai között.

Nyilas

XI. 23.–XII. 21.

Elfogja a változtatás óhaja, miközben attól retteg, hogy ha meg meri lépni, milyen következményei lesznek. Próbálja megtalálni az arany középutat. Szerelme támogatása erőt adhat mindenhez. Egy jó szó hatására hegyeket mozdíthat el.

Bak

XII. 22.–I. 20.

Lehet, hogy úgy érzi, most minden úgy jó ön körül, ahogy van, de sajnos az élet nem kérdez, mindig változik, ha szeretnénk, ha nem. Kétségbeesés helyett alkalmazkodjon a történésekhez és így minden akadályt könnyebben vesz majd.

Vízöntő

I. 21.–II. 19.

Nyugodtan fogadja el a ma érkező kéretlen tanácsokat, ugyanis sokat segíthetnek. Bár kedvese mostanában kevesebb időt tölt önnel, mint azt szeretné, ne szomorkodjon, mert nincs rá oka. Jól működik ez a kapcsolat, csak az élet néha messze visz egymástól egy kis időre.

Halak

II. 20.–III. 20.

Több figyelmet igényel ma a munkája, mert szétszórtnak, fáradtnak érzi magát. Ne csüggedjen, koncentráljon és hamar eljön a nap megérdemelt része. Otthon minden tevékenység megvárja, inkább pihenjen le és nézzen meg egy szép, lélekemelő filmet.

 

December 4.

 

Kos

III. 21.–IV. 20.

Mozgalmas napja lesz, olyannyira, hogy szinte meg kell erőltetnie magát egy kis nyugalom kiszorítása érdekében. A helyzet miatt goromba is lesz, de talán erre semmi szükség. Kedvese kötekedő hangulatában van, de igazából maga sem tudja, mit szeretne. Ne vegye komolyan!

Bika

IV. 21.–V. 20.

Kizárólag a saját érdekeit védje ma. Ne akarjon senki miatt félreállni, lemondani a jobb beosztásról vagy a könnyebb munkáról. Álljon ki magáért, ezt senki más nem teszi meg ön helyett. Néha igenis önzőnek is kell lenni!

Ikrek

V. 21.–VI. 21.

Ma egy-két olyan jópofa ötletet adnak az ismerősei, hogy azokat érdemes lesz átgondolni és ügyesen beépíteni a saját életébe. Munkahelyén szánjon időt a feladatai alapos elvégzésére. Ne bízza el magát, felesleges a lazaságot erőltetni, hiszen még van hova fejlődnie.

Rák

VI. 22.–VII. 22.

Erősen hat a mai napjára és a hangulatára az, amit tegnap este látott vagy olvasott. Próbáljon meg elvonatkoztatni, ne engedje, hogy a furcsa gondolatai elvigyék egy olyan irányba, ami senkinek sem jó. Nyugodjon meg, az élet rengeteg szép dolgot ad önnek is!

Oroszlán

VII. 23.–VIII. 23.

Meg kell tanulnia megbocsátani mások hibáit és megérteni, hogy az ítélkezés rossz tanácsadó. Csak azért ne tegyen „feketelistára” valakit, mert tapasztalatlannak tűnt egy témában. Legyen megértőbb és kevésbé lenéző a környezetével.

Szűz

VIII. 24.–IX. 23.

Elég sok vitája lesz ma, de a jó hír az, hogy be tudja bizonyítani az igazát. Úgy érzi, kezd lemerülni, kezd egyre kevesebb energiája és lendülete lenni. Hallgasson hát a szervezetére és kezdje el minden jóval, hasznossal táplálni. Radikális változásokra nincs szükség.

Mérleg

IX. 24.–X. 23.

Jobban érzi ma magát távol a nyüzsgéstől, egy hintaszékben, kezében egy finom teával. Most lesz alkalma átgondolni mindent aprólékosan, azt is, amit eddig nem volt ideje és energiája. Ha teheti, toldja meg ez a pár napot még egy kis kikapcsolódással.

Skorpió

X. 24.–XI. 22.

Tegnapi ellenségeit ma a szövetségeseivé teheti, ha ügyesen kommunikál. Igaz, ez nem lesz olyan könnyű, mint ahogyan hangzik, de legalább próbálja meg. Nincs mit veszítenie. Ami a szerelmet illeti, talán át kellene gondolnia, hogy érdemes-e ennyit futni valaki után.

Nyilas

XI. 23.–XII. 21.

Akadt egy komolyabb problémája, amelynek megoldása kitölti az egész napját, az elejétől a végéig. Megoldani csak egyedül ön tudja, így hiába kap több ajánlatot a segítségre, nemet kell mondania. Nyugodtan közölje, hogy köszöni, de most nem kér a támogatásból.

Bak

XII. 22.–I. 20.

Ne hagyja magát lázas rohangálásba belerángatni, az utolsó utáni pillanatban megpróbálni mindent megoldani, hiszen semmi értelme. Csak tovább ronthat a helyzeten. Nyugodjon meg, vegyen egy nagy levegőt és minden elkezd magától szépen működni, jobb lenni.

Vízöntő

I. 21.–II. 19.

Lassan itt a pihenés, a kikapcsolódás ideje, ezért ha ma időben végzett a munkahelyi teendőivel, vásároljon valami igazán különlegeset és főzzön otthon belőle valami isteni finomat. A szép este, a jó hangulat visszahozza a családi egységet, harmóniát.

Halak

II. 20.–III. 20.

Sok mindent rá lehet fogni a balsorsra, a babonákra, de felesleges ezzel magyarázni, hogy nem sikerül pár feladatot megoldania. Nyugodtan fordítson egy kis pénzt az életére és meglátja: máris gördülékenyebb minden. A spórolás néha nem éri meg.





Ezeket olvastad már?
Japánkerti nap Zuglóban - bemutatókkal, árusokkal

Japánkerti nap Zuglóban - bemutatókkal, árusokkal

Családi Sétarepülő Hétvége és Honvédelmi Sportágbemutató

Családi Sétarepülő Hétvége és Honvédelmi Sportágbemutató

Vár a háromnapos Családi Játék Fesztivál!

Vár a háromnapos Családi Játék Fesztivál!

Világjáró klub – Kanári-szigetek

Világjáró klub – Kanári-szigetek

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás