Jegyvásárlói Tájékoztató



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.10.04.
pénzvisszatérítés költség tájékoztató

A  CTS Eventim Hungary Kft. ezúton tájékoztatja azokat a jegyvásárlókat, akik 2022. január 1. és 2023. február 2. közötti időszakban jegyet vásároltak a http://www.eventim.hu weboldalon és a jegyvásárlás során kezelési költséget és/vagy szállítási díjat fizettek, hogy 700 Ft értékű, egyszeri pénzvisszatérítésre jogosultak.

A pénzvisszatérítés pontos feltételeiről és annak menetéről valamennyi érintett jegyvásárlónak részletes tájékoztatót küldtünk a jegyvásárláskor használt e-mail-címrére. 

ProConcert Hungary Kft.

Az érintett jegyvásárlók pénzvisszatérítésre vonatkozó igényüket legkésőbb 2024. október 20-ig jelezhetik oly módon, hogy megadják a visszautaláshoz szükséges adataikat az erre a célra létrehozott online felületen. A pénzvisszatérítés pontos feltételeiről és annak menetéről valamennyi érintett jegyvásárlónak részletes tájékoztatót küldünk a jegyvásárláskor használt e-mail címrére. A pénzvisszatérítéssel kapcsolatos további információk elérhetők az http://eventim.hu oldalon elhelyezett tájékoztatóban. Az érintettek a [email protected] e-mail címen kérhetnek további felvilágosítást.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás