Kíméletes és egészséges szájápolás (x)





Az elektromos fogkefék jóval hatékonyabban tisztítják a fogakat, mint a hagyományos változataik, mivel a fogakon lévő lepedéket jóval hatékonyabban távolítják el, miközben az íny maximális ápolást és gondoskodást élvez.



Megosztás
Szerző: PR CIKK
Létrehozva: 2023.12.15.
elektromos fogkefe készülék PR cikk pr

Egyetlen egy kéz sem lehet olyan hatékony, mint egy Sencor elektromos fogkefe, amely percenként 40-48 ezer tisztító mozgást végez, hatékonyan eltávolítva ezáltal a lepedéket és a baktériumokat. A Sencor SOC 4210GD elektromos fogkefe négy előre beállított üzemmóddal és regenerálást támogató programmal biztosítja az egészséges szájhigiénia fenntartását, tisztítja és masszírozza az ínyt a jobb vérellátásért.

Így igazán könnyű fogat mosni

Tisztítás rövidebb idő alatt 

A Quadpacer technológiának köszönhetően rövidebb idő alatt végezhető el a fogak teljeskörű megtisztítása. Ez azt jelenti, hogy a készülékbe egy időkapcsoló került beépítésre, amely az automatikus kikapcsolásig 30 másodpercenként rövid időre kikapcsol, hogy figyelmeztesse a felhasználót arra, hogy a fogkefét át kell helyezni a fogsor másik részére. Összesen tehát két perc alatt hatékonyan és alaposan megtisztíthatók a fogak.

A Sencor elektromos fogkeféje ezzel a funkcióval igyekszik biztosítani, hogy a négy részre osztott fogsort egyenletesen és időhatékonyan lehessen megtisztítani. A fogkefefej meghatározott módon oszcillál, hogy az íny egészséges és a fogak tökéletesen tiszták maradjanak.

A készülék nemcsak rózsarany, hanem elegáns, sötétkék színben is elérhető (SOC 4210BL).

Élmény vele fogat mosni

Könnyű töltés 

A beépített erős akkumulátor akár 45 napos üzemidőt is tud biztosítani, mindennapos használat mellett. Az akkumulátor szintet egy beépített LED indikátor mutatja meg a felhasználónak. Az indukciós – azaz vezeték nélküli - töltési technológiának köszönhetően, gyorsan és biztonságosan tölthető fel az akkumulátor. A töltőtokba integrált UV-sterilizáló pedig eltávolítja a vírusokat és a baktériumokat.

A készülék takarításakor előfordulhat, hogy nemcsak a fejet éri víz. Ez nem jelent problémát a Sencor elektromos fogkeféjénél, mivel a készüléket úgynevezett IPX7 védelemmel is ellátták, vagyis teljes mértékben vízállók. A Sencor elektromos fogkeféje prémium minőséget és elsőosztályú kezelhetőséget biztosít. Ennek köszönhetően segít fenntartani a száj optimális PH-értékét.





 





Ezeket olvastad már?
Már van megoldás a nagyméretű és nagy átmérőjű fémszerkezetek vágására

Már van megoldás a nagyméretű és nagy átmérőjű fémszerkezetek vágására

Ablakon „bedobott” pénz: hogy ne szökjön el az energia (X)

Ablakon „bedobott” pénz: hogy ne szökjön el az energia (X)

Innovációval a gyerekek életéért (X)

Innovációval a gyerekek életéért (X)

Hogyan legyünk jó gazdik?

Hogyan legyünk jó gazdik?

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás