Hatszemszög: Ízhálók - avagy mit jelent az, hogy jót enni?
Három nézőpont, három világkép. A Ludwig Múzeum és a KÜRT Akadémia közös programsorozata arra tesz kísérletet, hogy egy-egy kiállítás központi témáját hatszemszögből világítsák meg.
A június 10-én, 18 órakor kezdődő esemény címe „A hálózatok és a gasztronómia kapcsolata”. Barabási Albert-László hálózatkutató, Merkl Márta művészettörténész és Hlatky-Schlichter Hubert gasztrovállalkozó arról beszélgetnek többek között, hogy vajon hol a határ az élménygasztronómia és a food design között? Hogyan békíthetők ki a fenntarthatósági, az egészségügyi, a gasztronómiai és a gazdasági megfontolások egymással, ha étkezésről van szó? És miként hatnak egymásra kultúrák, emberek, vendéglátóhelyek a gasztronómia területén?
Kapcsolódó kiállítás: Rejtett Mintázatok. A hálózati gondolkodás nyelve.
Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
Top hírek
Hírlevél-feliratkozás
Hírlevél-feliratkozás
Nem akar lemaradni a Metropol cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi hetente három alkalommal elküldjük Önnek a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélre