RETRO RÁDIÓ

Tarlós István szerint Karácsony Gergely mozdulni sem tud a DK nélkül





A korábbi főpolgármester a Hír TV műsorában beszélt Karácsony Gergely eddigi teljesítményéről is, és az október 15-i sajtótájékoztatóról is.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.11.03.
sarkos vélemény

Karácsony Gergely a DK nélkül mozdulni sem tud, tulajdonképpen 4 vagy 5 párt rabja, a saját pártja nagyjából nullaszázalékos. Amit a DK nem akar, azt még tévedésből sem tudja átvinni a közgyűlésen – hívta fel a figyelmet Budapest korábbi főpolgármestere a HírTV Célpont című műsorában, ahol egyben utódja eddigi tevékenységéről is beszélt.

Karácsony Gergely szerint mindenre büszkék lehetnek, amit az elmúlt években tettek Fotó: Metropol/Bánkúti Sándor

Október 15-i sajtótájékoztatóján Karácsony Gergely így értékelte az elmúlt 3 évét: „mindenre, amit tettünk az elmúlt években, arra büszkék lehetünk”. Az eseményre nem kaptak meghívást a főpolgármester tevékenységével gyakorta kritikus médiumok, így a Metropol sem. A Hír TV stábja ugyan elment tudósítani, de őket sem engedték be. Emlékezetes, Tarlós István hivatali idejében hetente-kéthetente tartott Budapest-infót, ahol órákon át szabadon kérdezhették az újságírók, politikai oldaltól függetlenül.

Karácsony Gergely azonban szakított elődje nyíltságával, és nem áll ki az újságírók kérdéseinek kereszttüzébe. A korábbi főpolgármester a műsorban elmondta: Karácsony szinte kizárólagos facebookos sajtótájékoztatói nem különösebben rokonszenvesek, hiszen azokat az üzeneteket bárki megírhatja, ebből kifolyólag azt sem lehet tudni, hogy ezek a saját szellemi termékei vagy sem. Tarlós István a műsorban a budapesti fejlesztésekről szólva megjegyezte, új fejlesztést nem lát, ami jelenleg folyik, az mind az ő idejében indult el. Arra is rámutatott, hogy Karácsony Gergely 4 vagy 5 párt rabja, a Gyurcsány vezette DK nélkül mozdulni sem tud.

Tarlós István új fejlesztéseket nem lát, csak azok fejeződnek be, amik még az ő ideje alatt kezdődtek el Fotó: Metropol/NZ

„Politikailag sincs könnyű helyzetben, főleg a visszalépése óta, amikor volt olyan kedves bejelenteni, hogy azért lép vissza, hogy ne Dobrev Klára legyen a miniszterelnök-jelölt. Elhiheti bárki, hogy Gyurcsány »örök hálája« fogja üldözni ezért a mondatért” – összegezte a volt főpolgármester.





Ezeket olvastad már?
Máthé Zsuzsa: ma több gyermek él rabszolgasorban, mint valaha!

Máthé Zsuzsa: ma több gyermek él rabszolgasorban, mint valaha!

Bejelentést tett a Lidl és az Aldi: mindenkit érint, aki még megy boltba karácsony előtt

Bejelentést tett a Lidl és az Aldi: mindenkit érint, aki még megy boltba karácsony előtt

Napjaink vannak hátra: Tovább bővül a fizetős parkolás Budapesten

Napjaink vannak hátra: Tovább bővül a fizetős parkolás Budapesten

Változás jön! Bejelentést tett a Lidl

Változás jön! Bejelentést tett a Lidl

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás