Csúnya fordulat az időjárásban, mutatjuk, meddig tart a szép idő

Több nap is 5-7 milliméternyi esőre számíthatunk.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.10.06.
ősz Szép idő eső

Mesésen indul a hét – már ami az időjárást illeti. Ráadásul a hétfői szép, őszi időnél is szebbet ígér a kedd, ám szerdától menthetetlenül elromlik az idő. Október 9-én hét, egy nappal később 5 milliméter esőre számíthatunk – a Köpönyeg.hu meteorológiai portál prognózisa szerint. Jöjjenek a részletek!

Napéjegyenlőség
Két nap mesés őszi idő után újabb esős időszak várható (Fotó: pexels – Képünk illusztráció)

Hétfőn az északkeleti és keleti területeken élők párás, ködös időre ébredhetnek, ám napközben hazánk nagy részén több órán át süt majd a nap. Északkeleten elszórtan előfordulhat kisebb eső, miközben a déli és délnyugati szél több helyen is megélénkül. A hőmérséklet 15 és 20 fok között alakul.
Kedden változóan felhős időre van kilátás, több órán át élvezhetjük a napsütést. Csapadék nem valószínű. A déli, délkeleti szél több helyen megélénkül. A hőmérséklet kellemesen alakul, 17 és 24 fok közötti maximumokra lehet számítani.
Szerdán újra szükség lesz az esernyőkre! Nyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, és egyre többfelé alakul ki eső, zápor. 16 és 21 fok közötti értékeket mérhetünk. A délnyugati szél megélénkül.
Csütörtökön szórványosan előfordulhat eső vagy zápor, és hajnalban helyenként ködfoltok is kialakulhatnak. A déli és délnyugati szél többfelé megerősödik. A hőmérséklet 19 és 23 fok között alakul.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás