Váratlan fordulat az időjárásban, erre senki sem számított

Az elmúlt napok és hetek után hihetetlen, milyen idő vár ránk!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.09.17.
prognózis napsütés ősz

Hol égető hőség, hol szakadó eső és szél – az elmúlt napok és hetek megmutatták, hogy nemcsak a tavasz, de az ősz is lehet ravasz! Mindezek után nem csoda, hogy egyre többen kezdtek lemondani a képeslapra illő ősz meseszép látványáról. Pedig úgy néz ki, lehet benne részünk! Mondhatjuk, váratlan fordulat az időjárásban, erre senki sem számított!

Kibohóckodta magát az ősz, végre megmutathatja a szebbik arcát is (Fotó: Pexels/Polina Tankilevitch – Képünk illusztráció)

A HungaroMet a következő három napra meglepő módon semmilyen riasztást nem jósol, de a Köpönyeg.hu előrejelzése is egy békés őszt mutat – legalábbis az elmúlt időszakhoz képest. 20-26 fok közötti csúcsértékekkel, élénk széllel ugyan, de csütörtöktől napsütéssel! Jöjjenek a részletek!  

Szerdán változóan felhős időre számíthatunk. Kicsi esély van záporra. Az északkeleti szél többfelé megélénkül. 21-26 fok valószínű délután.
Csütörtökön és pénteken a többórás napsütést változó felhőzet zavarja, zápor csak néhol alakul ki. Élénk marad az ÉK-i szél. Kellemes kora őszi időnk lesz délutánonként 20-25 fokkal.
Szombaton napos időnk lesz, nem valószínű csapadék. A kellemes szeptemberi napsütésben 21 és 26 fok közé melegszik a levegő. A keleties szél csak néha élénkül meg.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás