
Szexelni küldte férjét a nő, egyetlen feltételt szabott
Elgondolkodtató tanácsot adott a szakértő.
Megéri alkalmazni a praktikákat!
A sajt egy igazán különleges finomság, amit szinte mindenki nagyon szeret: akár egyből szeletelve a hűtőből, vagy olvasztva, sütve, reszelve, salátában, szendvics mellé vagy 18 év felett egy finom borhoz.
Elsőre azt gondolnánk, hogy a sajt tárolása igen egyszerű feladat, nem igényel nagy figyelmet – pont ezért követik el néhányan a legalapvetőbb hibákat, a végeredmény pedig: kiszáradt, bepenészedett, fogyasztásra alkalmatlan sajt. A megoldás? A folpack, amivel csak a sajt levágott részét csomagoljuk be – a kéreg maradjon szabadon, hogy a sajt ne nedvesedjen be, illetve ne száradjon ki. S ami fontos: minden egyes kicsomagolás és szeletelés után új folpackot tegyünk a sajtra!
A legjobb hely a hűtőben a sajt tárolására a zöldséges polc, ami a hőmérsékletével a lehető legideálisabb környezetet biztosítja a frissen tartáshoz. Ugyanakkor mindig figyeljük a sajt állagát, színét és illatát, mielőtt fogyasztunk belőle! A bontatlan sajtok akár hónapokig elállnak az eredeti csomagolásban – erősen ajánlott a lejárati dátumot is szemügyre venni.
A lágy sajtok felbontás után 7 napig, míg a kemény sajtok akár 30 napig is elállnak – feltéve, hogy jól vannak tárolva
– nyilatkozta egy szakértő,akinek szavait a Magyar Nemzet idézte.
Elgondolkodtató tanácsot adott a szakértő.
Egy teniszoktató egy pohár bor után kezdett el részegedni, ami egy súlyos, agyat is érintő melanómára hívta fel a figyelmet.
Csökkenti a vérnyomást, jót tesz az izmoknak és még a fogyásban is segít.
Nem akar lemaradni a Metropol cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi hetente három alkalommal elküldjük Önnek a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélrePortfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.