Ezeknek a csillagjegyeknek csodás mai napot ígér a Hold és a Jupiter fényszöge

Szerencsés helyzetek, amik előrelépést hoznak – ez jellemzi a mai napot.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.09.06.
Módosítva: 2024.09.06.
horoszkóp csillagjegyek ezotéria

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Hold és a Jupiter fényszöge ma csodás napot ígér. Szerencsés helyzetek, amik előrelépést hoznak – ez jellemzi a mai napot. Olyan helyről érkezhet segítség vagy támogatás, ahonnan nem várná. A párja is hozhat haza jó hírt.

 Szerencsés helyzetek, amik előrelépést hoznak – ez jellemzi a mai napot – Fotó: Pexels

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ma békét köthet valakivel. Volt vita otthon a napokban? Akkor most úgy tudják megbeszélni, hogy az valódi konstruktív megoldás legyen. A Mérleg Hold segíti a hatékony, kiegyensúlyozott és asszertív kommunikációt.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A Hold még vénuszi jegyben, Mérlegben jár ma, és ettől most nagy igényed van a kultúrára vagy arra, hogy alkoss valamit. Egy szép film, vagy egy különleges recept megvalósítása is jó ötlet. A romantika is nagy szerepet kap most, lepd meg a párodat egy finom vacsorával.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Lehet, hogy ma dolga van valakivel, akivel nem igazán lesznek egy hullámhosszon. Ami önnek fekete, az neki fehér, ha ön jobbra menne, ő biztosan a balt választja. Vegye észre, milyen sokat tanulhat most ebből a helyzetből!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Olyan közegbe kerülhet ma, amely különösen ösztönzően hat önre és szinte várja, hogy belekezdhessen valami újba, ami kihívást hoz és felrázza. A mai nap igazán alkalmas arra is, hogy ismerkedjen, randizzon.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ma egy magánjellegű kérdésben váratlan akadályok merülhetnek fel és talán ez már nem igazán írható a véletlen számlájára. Lehet, hogy ön előtt áll egy tisztázó beszélgetés egy önhöz közelálló emberrel arról, hogy valóban támogatja-e.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

A Hold még ma is önt segíti, támogatja. Nemcsak az ön jegyében jár, hanem kedvező fényszöget is kap a Jupitertől, a nagy szerencse bolygójától. A mai napon azt fogja tapasztalni, hogy minden a legjobban sül el, és ha van is akadály, az szinte magától megoldódik.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ma lehet, hogy valami megszokottól eltérő programra vágyik, de talán tart attól, mit szól ehhez a környezete. De miért kellene önnek mindig aszerint tennie mindent, amit a környezete elvár öntől? Ha több térre vágyik, harcolja ki magának!

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ha van valaki, aki szimpatikus, de eddig nem mert közeledni hozzá, ma megtörik a jég. Talán félt kiadni magát, pedig az őszinteség a legszorosabb összetartó erő egy kapcsolatban. Ha a másik érzi, hogy megbízik benne, ő is ugyanezt fogja cserébe adni.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Bár ön szereti kézben tartani az eseményeket, a mai nap hozhat néhány meglepetést. Egy váratlan esemény, vagy hír miatt bolydulhat fel ön körül a világ és ez könnyen lehet, hogy az egész napja tematikáját meg fogja határozni.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ön mindig nagyon érzékeny az ön körül lévő emberek problémái iránt, de nem lehet egyszerre tekintettel mindenki másra anélkül, hogy a maga érdekeit a háttérbe szorítaná. Vannak olyan helyzetek, amikor önmagát kell előtérbe helyeznie. Ez a mai nap ilyen lehet.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

A munkahelyén vagy a környezetében van valaki, aki szinte terrorizálja a véleményével és ön mindig minden esetben meg szeretne felelni neki. Ma felteszi magának a kérdést, hogy tulajdonképpen mi szüksége is van erre.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás