„Utálom a kétéves gyerekemet, folyton kifogásokat keresek, hogy ne kelljen vele időt töltenem”

Az anya megdöbbentő vallomása sokkolt az embereket.



Megosztás
Szerző: N.T.
Létrehozva: 2024.08.30.
vallomás anya szülő gyerek

Egy anya bevallotta, hogy egyre nagyobb ellenszenvet érez gyermeke iránt, ahogy az idősebb lesz, miután váratlanul ismét teherbe esett, amikor a legfiatalabb gyermeke még csak egyéves volt.

gyerek, kislány, gyerekjáték
Egy anya egyre jobban utálja a mindössze 2 éves kislányát Fotó: Illusztráció/Pexels

Egy anya megosztotta nehézségeit kétéves lánya nevelésével kapcsolatban, és azt mondta, hogy ahogy a gyermeke idősebb lesz, egyre inkább kezd ellenszenvet érezni iránta. A névtelenségbe burkolózó szülő elárulta, hogy ő és a partnere nagyon boldogok voltak, hogy négy gyermekük van, és „egyáltalán nem vágytak” egy ötödikre.

Azonban amikor legfiatalabb gyermekük még csak egyéves volt, váratlanul ismét teherbe esett, és bevallotta, hogy a hír „megrémítette”, mivel a szülői feladatok már így is nagyon drágák és fárasztóak voltak mindkettőjük számára. 

A pár lassan beletörődött a hírbe, majd karácsony előtt megszületett a kislány, akit Lilynek neveztek el, barátok és családtagok pedig azt mondták az anyának, hogy a kicsi egy „különleges ajándék” számára.

Bár szeretem őt, azt tapasztalom, hogy ahogy idősebb lesz, egyre inkább neheztelek rá. Négy gyerekről gondoskodni is elég nehéz volt, de az ötödik pedig már teljesen kiborított. Folyamatosan kimerült vagyok, mindig kialvatlan, borzasztóan sovány vagyok, alig tudok hízni, és gyakran előfordul, hogy arra gondolok, bárcsak elmenekülhetnék egy lakatlan szigetre

idézi a Mirror az anya Honey magazinnak adott interjúját. A nő így folytatta: 

Most, hogy Lily kétéves, azt veszem észre, hogy mindenféle kifogásokat találok ki, csak hogy ne kelljen vele egy perc időt sem eltöltenem. Szegény kislány – szinte minden, amit csinál, idegesít, pedig egyáltalán nem az ő hibája. Ő egy tündéri kislány, és nem érdemel meg egy olyan anyát, aki folyton morcos vele.

Az anya arról is beszélt, hogy egy nap el fogja magyarázni a lányának, hogy a nagyobb testvérei fárasztották ki, mivel gyakran veszi észre magán, hogy ingerülten beszél vele, és ha tovább idegesíti egyszerűen faképnél hagyja. A nő azt is bevallotta, hogy gyakran keres bébiszittert a kis Lily számára, így a kislány lemarad az olyan egyszerű dolgokról, mint például a családi bevásárlás, mert egyszerűen őt már nincs ereje magával vinni. 

Végül hozzátette, hogy reméli, az idő múlásával „meglágyul a szíve” iránta, mivel „nem az ő hibája, hogy megszületett”, vagy hogy a szülei pénzügyi nehézségekkel küzdenek.

Csak azt kívánom, bárcsak nagyobb áldásnak érezném őt, mint ahogy azt most látom

– mondta.
 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás