Neked van munkahelyi kabalád? Ezért fontos, hogy beszerezz egyet!

Ha már a napunk nagy részét a munkahelyünkön töltjük, miért ne érezhetnénk jól magunkat?! Annak érdekében, hogy jó energiákat vonzunk be, érdemes néhány ránk jellemző aprósággal, szerencsét hozó amulettel fel tudjuk dobni a teret. Ezek a tárgyak távol tartják az ártó energiákat, teljesítik vágyainkat és megmutatják főbb jellemvonásainkat.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.06.30.
íróasztal kabala munkahely

Nincs is annál szörnyűbb, mint reggelente egy üres íróasztalhoz megérkezni, hiszen a pozitív munkahelyi környezet, szépen berendezett iroda, néhány személyiségünkhöz illő amulett jelentős hatással van a hangulatunkra, a jólétünkre és a teljesítményünkre. A siker apró szimbólumaival könnyedén megtisztíthatjuk a tér energiáit, ráadásként a szerencsénket is megalapozhatjuk velük – írja a Fanny magazin. De vajon mit árulnak el rólunk, és miben segítenek, ha úgy érezzük, elakadtunk a mindennapi élet útveszőjében?

Nem mindegy, milyen környezetben dolgozunk! Fotó: Pexels/Shkraba Anthony/Képünk illusztráció

Virág

Nincs szebb dekoráció az irodába, mint egy szépen gondozott cserepes vagy frissen vágott virág az asztalon. Aki ezt választja, vidám, gondoskodó, típusú, melegséget, szeretetet és kedvességet sugároz. Szeret másoknak örömet szerezni, igazi társasági ember, aki könnyen barátkozik. Az emberek ösztönösen hozzá fordulnak segítségért, és soha nem kell csalódniuk. Önállóan és csapatban is megállja a helyét.

Egy virágcsokor feldobja a hangulatunkat munka közben 
Fotó: Pexels/Polina Zimmerman/Képünk illusztráció

Buddha

Egy Buddha-szobor mindig jó energiákat vonz be a térbe, békét és spiritualitást jelent. A hiedelmek szerint ha megsimogatjuk a kerek hasát, pénz áll a házhoz, elősegíti a pozitív gondolkodást és a nyugalom érzését. A legoptimálisabb, ha az ajtóval szemben lévő polcra tesszük. Ez a kabala azt mutatja, hogy az illetőnek megvan a kellő önbizalma, de mindig jólesik, ha kap egy kis támogatást. Dicsérettel jól lehet motiválni, de főként egyedül szeret dolgozni.

Érdemes a szobrocskát az ajtóval szembe tenni Fotó: Pexels/Pixabay

Kép

Azok a kollégák, akik kutyusukról, cicájukról készült képet tartanak az íróasztalukon, kedvesek, segítőkészek és végtelenül türelmesek. Szeretnek álmodozni és vélhetően mindig vágyakoznak valami jobbra, amit kellő kitartással el is érhetnek. Optimista, vidám jellem, általában mindig mindennek megtalálja a dolgok pozitív oldalát. Nem csak a saját érdekeiért harcol, mindenkinek a javát akarja, kiáll másokért.

Van, aki a kedvencéről tesz ki fotót az irodában Fotó: Pexels/Skylar Kang/Képünk illusztráció

Kagyló

A szemet gyönyörködtető kagylóhéj leggyakrabban a szépség, a szerelem, valamint a nőiesség szimbóluma. Magabiztosságot és bátorságot kölcsönöz. Aki egy ilyen tengerparti emléket őriz az asztalán, romantikus alkat és támogató jellem. Mindenütt megállja a helyét, de előfordul, hogy ingadozó hangulata kihat a munkamoráljára. Mivel művészi adottságai is vannak, minden olyan feladatra alkalmas, ahol fontos a szépérzék. Nagyon jól dolgozik csapatban.

Nem csupán szép emlék egy nyaralásról a kagylóhéj Fotó: Pexels/Elle Hughes

Szkarabeusz

Az ókori egyiptomiak szentként tisztelték ezt a bogarat, ezért fontos volt, hogy a szkarabeuszt a testükön hordozzák. Hittek abban, hogy varázsereje megvédi őket a bajtól, betegségtől, a rossz szellemektől. Szerencsét, boldogságot, jólétet teremt tulajdonosának. Erős és kitartó jellem, általában mindig többet vállal, mint a környezete. Stresszhelyzetben könnyen feltalálja magát, jól bánik a határidőkkel. Csak olyan helyen érzi jól magát, ahol a tehetségét méltányolják.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás