Kissé ropogós, és mennyei finom!
Ha nem tudod, mit készíts a cukkiniből, ami gyors és finom is, akkor ez a recept neked szól! A cukkinit ráadásul meg sem kell hámoznod hozzá.
Hozzávalók:
Elkészítés:
Az olívaolajat összekeverjük a sóval, a borssal és a fokhagymaporral. A cukkiniszeleteket jól beleforgatjuk a fűszeres olajba, majd a korongokat egy sütőpapírral kibélelt tepsibe tesszük, szépen egymás mellé. Ezután megszórjuk a cukkini tetejét a parmezánnal, majd 220 fokra előmelegített sütőben megpirítjuk.
Magában is nagyon finom, de készíthetsz mellé egy zöldfűszeres joghurtos mártást is – tanácsolja a mindmegette.hu.
Nem akar lemaradni a Metropol cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi hetente három alkalommal elküldjük Önnek a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélre