Heti horoszkóp: Ennek a csillagjegynek most szerelmet kell vallania!

A Kosnál beindul az üzlet, de ne hagyja, hogy a munka a szerettei rovására menjen! A Nyilas figyeljen jobban az egészségére, különösen a pajzsmirigyére!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.06.03.
heti horoszkóp csillagjegy szerelem

Heti horoszkóp – 2024. 06. 3-9.

Kos

III. 21.–IV. 20.
Most minden figyelmed a pénzügyekre irányul. Úgy jelennek meg váratlan bevételi források, mintha az égből hullanának az öledbe. Ne hagyd ki a szerencsés pillanatokat! Miközben az aranytojást tojó tyúkért küzdesz, ne feledkezz meg azokról, akik szeretnek!

Bika

IV. 21.–V. 20. 
Itt az ideje komolyan elgondolkodni az anyagi jólléteden. Úgy tűnik, a sors soha vissza nem térő lehetőséget ad neked, hogy eldöntsd, kivel és hogyan szeretnél együttműködni hosszútávon. Ezt a lehetőséget mindenképpen ki kell használnod.

Ikrek

V. 21.–VI. 21.
A hét eleje tele lesz rejtélyekkel és álmodozással. Valóban jönnek majd olyan pillanatok, amelyekről másoknak nem szabad tudniuk. Legalábbis egyelőre. Tehát légy okos és ne siess a kártyáid kiterítésével.

Rák

VI. 22.–VII. 22.
Rengeteg ötleted és terved van, ám ezek megvalósításához alaposan és ésszerűen kell megközelítened a lehetőségeidet. Nincs okod a sietségre és a kapkodásra. Várj türelmesen, ne add ki idő előtt a terveidet.

Oroszlán

VII. 23.–VIII. 23.
A munka és az üzleti kérdések dominálnak az életedben ezen a héten. Főleg az elején. Az erős jellemednek és a kitartásodnak köszönhetően könnyedén megbirkózol minden felmerülő problémával.

Szűz

VIII. 24.–IX. 23.
Ideje elgondolkodni egy kis pihenésen, vagy nyaraláson. És ha ez most nem megy rögtön, akkor legalább dolgozz ki egy megfelelő tervet és útvonalat. Kirándulhatsz a szülőhazádban is. A lényeg az, hogy mozdulj ki a hétköznapokból!

Mérleg

IX. 24.–X. 23.
Munka, barátok, pénz... A hét eseményei ezek körül forognak majd. Nem szabad túlzásokba esni, próbálj a megfelelő keretek között maradni. Vegyél mindent természetesnek, és minden rendben lesz.

Skorpió

X. 24.–XI. 22.
Előtérbe kerülnek a személyes kapcsolataid, legyen szó munkáról vagy a családról. Nagy a veszélye annak, hogy mindent tönkretehetsz, ha ragaszkodsz a saját nézőpontodhoz. Légy valamivel alkalmazkodóbb és rugalmasabb!

Nyilas

XI. 23.–XII. 21. 
Van egy ideálod, amelyre szeretnél hasonlítani és ezért szinte bármit hajlandó lennél megtenni. Vigyázz az egészségedre, helyezz nagyobb hangsúlyt a megelőzésre, különösen figyelj oda a pajzsmirigyedre. Az határozza meg az életed ritmusát.

Bak

XII. 22.–I. 20.
Változatosnak és ellentmondásosnak ígérkezik ez a hét. Egyrészt kiváló a kapcsolatod a barátaiddal és a szeretteiddel, másrészt ott a megoldatlan feladatok tömkelege a munkahelyen. Tartsd meg az egyensúlyt életed minden területén!

Vízöntő

I. 21.–II. 19. 
Ha még mindig gyűjtöd a bátorságot, hogy bevalld az érzéseidet, akkor éppen itt az ideje, hogy megtedd a nagy lépést! Miért is várnál a boldogsággal? Egy romantikus hétvége megerősíti ezt a friss, szép kapcsolatot.

Halak

II. 20.–III. 20.
Sok gondod adódik a napokban. A legfontosabb az, hogy fontossági sorrendet állíts fel, és emlékezz azokra, akik kedvesek neked, és akik törődnek veled. Nem valószínű, hogy minden problémát meg tudsz oldani, de ha meg sem próbálod, az mindent tönkretehet. Hosszú időre.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás