Heti horoszkóp: erre a csillagjegyre romantikus napok várnak

A Mérleg álljon pozitívan az életében végbemenő változásokhoz. A Skorpió figyeljen az egészségére!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.06.10.
heti horoszkóp csillagjegy romantika

Heti horoszkóp: 2024. 06. 10-16.

Kos
III. 21.–IV. 20.
Ezen a héten ne kockáztass a pénzügyeidet illetően! A most lebonyolított tranzakciók és felvásárlások nem hoznak sok hasznot. Próbálj gyűjtögetni, tartalékolni, ellenkező esetben bajba kerülhetsz, amikor sürgősen pénzre lesz szükséged.  

Bika  
IV. 21.–V. 20. 
Az elkövetkező időszak kedvez a romantikus kapcsolatodnak, így ez a hét sok kellemes pillanatot tartogat. A munka területéről ez már nem túlzottan mondható el, de azért apróbb sikereid lesznek. Most az a legjobb, ha a kicsi, de biztosan elérhető célokat választod.

Ikrek 
V. 21.–VI. 21.
Minden eddiginél nagyobb szükséged van a kommunikációra. Ne ülj nyugodtan! Légy aktív és mobil. Az új ismeretségek hasznosnak bizonyulnak a munkahelyeden, a most megkötött barátságok erősek és hosszútávúak lesznek. Használd a modern technológiákat a munkád során, meglátod, hasznos lehet!

Rák 
VI. 22.–VII. 22.
Valakinek a közeledben nagy szüksége van a segítségedre. Légy együttérző és ne mondj nemet, ha hozzád fordul, még akkor sem, ha ez nagyon nem akarózik majd! Figyelj jobban a szeretteidre, ellenkező esetben viszályok és nem várt, kellemetlen gondok lehetségesek.

Oroszlán 
VII. 23.–VIII. 23.
A hét első felében jelentős beszerzések várnak rád. A most megkötött szerződések sikeresek lesznek, ha pedig ingatlant vásárolsz, az ügyintézés egyszerű és gyors lesz. A hét második felében hallgasd meg a rokonaid és a közeli barátaid tanácsát, mert lehet, hogy nekik van igazuk!

Szűz
VIII. 24.–IX. 23.
A hét azzal kezdődik, hogy régi feladatokat, projekteket kell befejezned. Kedden váratlan találkozások lehetségesek, amelyek hasznos információkat hoznak és új lehetőségeket nyitnak meg. Csütörtökön és pénteken fontos odafigyelned az egészségedre, a kikapcsolódására. 

Mérleg
IX. 24.–X. 23.
Ez az időszak kedvez a sportnak és bármilyen fizikai tevékenységnek. Érdemes lesz sok időt töltened a friss levegőn. Az önvizsgálat és a lélekkutatás veszekedést válthat ki a hozzád közel álló emberekkel. Nem állj kritikusan az életedben végbemenő változásokhoz. Bízz a sorsban!

Skorpió
X. 24.–XI. 22.
Eljött az egészséged gondozásának ideje. Kezdj el mozogni: kocogj, végezz légzőgyakorlatokat, vagy ismerj meg valamilyen harcművészetet – a szervezeted kedvezően fogadja azt. Támogasd a szerveidet tisztító diétákkal és gyógyteákkal. Az erőd gyorsan helyreáll, a tested és a lelked pedig megköszöni a törődést.  

Nyilas 
XI. 23.–XII. 21. 
Érzelmileg nehezebb időszak jöhet, ugyanis sok problémát kell megoldanod, miközben a környezeted elvárná, hogy mindezt nyugodtan, ügyesen tedd meg. Ha lehetséges, zárkózz kissé magadba, ugyanis ez a hét nem a legjobb alkalom a hosszas beszélgetésekre. Pláne, hogy szükségtelen konfliktusokhoz vezethet.

Bak
XII. 22.–I. 20.
A munkaképességed ezen a héten csúcsra jár. Használd ki ezt az időszakot, hogy megold azokat a feladatokat, amelyeket már régóta halogatsz. Pénzügyi szempontból pozitív változásokra számíthatsz. A személyes kapcsolatokban mutass türelmet és megértést! Megoldódhatnak a régi problémák, visszaadják a régi adósságokat.

Vízöntő
I. 21.–II. 19. 
Jó dolog, hogy büszke ember vagy, de az arroganciát bárki nehezen viseli, és ez most így van a családoddal is. Ha így folytatod, óriási konfliktusokra számíthatsz. Koncentrálj a jó gondolatokra. A hét második felében erőfeszítéseket teszel azért, hogy kényelmesebbé, szebbé tett az otthonodat. Élvezd a folyamatot!

Halak
II. 20.–III. 20.
Ezen a héten nagy valószínűséggel újra előjönnek az elfeledett fizikai és pszichológiai problémák. Ebben a pár napban ne tervezz fontos találkozókat, ne hozz sorsdöntő lépéseket, ne írj alá fontos dokumentumokat! Úton hazafelé pedig légy óvatos, ugyanis nagy a sérülések és a balesetek kockázata.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás